BACK TO
TOP
Νομοθεσία

Εντατικότεροι έλεγχοι τροφίμων τα Χριστούγεννα

Με εγκύκλιο από τον Υφυπουργό Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας Γεράσιμο Γιακουμάτο

Αυξημένες οι εξαγωγές του κλάδου τροφίμων και ποτών στην Γερμανία το 2012

0
0

Προκειμένου να αποτραπούν φαινόμενα εξαπάτησης και εκμετάλλευσης των καταναλωτών υπεγράφη εγκύκλιος από τον Υφυπουργό Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας Γεράσιμο Γιακουμάτο.

Με τη σχετική εγκύκλιο, που αφορά την εντατικοποίηση των ελέγχων στην αγορά κατά τις γιορτές των Χριστουγέννων, ζητείται από τις αρμόδιες υπηρεσίες την περίοδο αυτή να έχουν αυξημένη παρουσία στην αγορά (καταστήματα, λαϊκές αγορές – υπαίθριο εμπόριο, κεντρικές και τοπικές αγορές κ.λ.π) και να εντατικοποιηθούν οι έλεγχοι είτε αυτοτελώς είτε με συναρμόδιες Υπηρεσίες (υπ.Α.Α.Τ., ΣΔΟΕ, Υπουργείου Υγείας κτλ). \

Σύμφωνα με τον κ. Γιακουμάτο, «καθήκον όλων μας, είναι να περιφρουρηθεί το γιορτινό «τραπέζι», ο ανταγωνισμός και η αγορά και να αποκλειστούν όλοι εκείνοι που θα προσπαθήσουν να αισχροκερδήσουν» ενώ παράλληλα τόνισε πως και «για τον επιχειρηματικό κόσμο, οι ημέρες αυτές, είναι μια ευκαιρία στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης να δείξουν με προσφορές και μειώσεις στις τιμές την έμπρακτη στήριξη της ελληνική οικογένειας».

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία