BACK TO
TOP
Νομοθεσία

Επεκτείνεται ως 14 Ιουνίου το πιλοτικό πρόγραμμα «Δεκατιανό στο Σχολείο»

Στη δεύτερη φάση του πιλοτικού προγράμματος «Δεκατιανό στο Σχολείο», μέχρι το τέλος της σχολικής χρονιάς 2015-2016, δηλαδή μέχρι τις 14 Ιουνίου, σε δημοτικά σχολεία και συστεγαζόμενα σε αυτά νηπιαγωγεία, που αφορά 11.500 παιδιά ανακοίνωσε ότι προχωρά το υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

Επεκτείνεται ως 14 Ιουνίου το πιλοτικό πρόγραμμα «Δεκατιανό στο Σχολείο»

1
0

Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του υπουργείου, «η Α΄ φάση υλοποίησης του πιλοτικού προγράμματος «Δεκατιανό στο Σχολείο» απέδειξε στην πράξη την αναγκαιότητα του προγράμματος αφενός και την αρμονική συνεργασία ολόκληρης της σχολικής κοινότητας ως προϋπόθεση, ώστε να υλοποιηθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Χωρίς την καθολική και συγκινητική συμμετοχή της σχολικής κοινότητας, θα υπήρχε αδυναμία ως προς την υλοποίησή του».

Όπως διευκρινίζει το υπουργείο, στο πνεύμα αυτής της συνεργασίας, προχωράει στη Β’ φάση υλοποίησης του προγράμματος «Δεκατιανό στο Σχολείο», μέχρι το τέλος της σχολικής χρονιάς 2015-2016, συγκεκριμένα μέχρι και τις 14 Ιουνίου 2016. Το παραπάνω πιλοτικό πρόγραμμα απευθύνεται σε 66 δημοτικά σχολεία και συστεγαζόμενα σε αυτά νηπιαγωγεία και αφορά το σύνολο των μαθητών που φοιτούν σε αυτά, δηλαδή αφορά 11.500 παιδιά.

Το πιλοτικό πρόγραμμα «Δεκατιανό στο Σχολείο» υλοποιείται με την ευγενική προσφορά ιδιωτικών εταιρειών «που με κοινωνική ευαισθησία ανέλαβαν και συμβάλλουν με άριστο τρόπο στην υλοποίησή του» καταλήγει το υπουργείο Εργασίας στην ανακοίνωσή του.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία