BACK TO
TOP
Δρώμενα

Ξεκίνησε η 18η Πανέβρια Αγροτική Έκθεση Φερών

Άνοιξε τις πύλες της, την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου, η «18η Πανέβρια Αγροτική Έκθεση» που διεξάγεται στο Δημοτικό Πάρκο και στο Δημοτικό Θέατρο Φερών.

Ανοίγει τις πύλες της η 18η Πανέβρια Αγροτική Έκθεση Φερών

1
0

Η εν λόγω έκθεση που θα διαρκέσει μέχρι το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου, λειτουργεί καθημερινά από τις 10.00 το πρωί έως το βράδυ.

Στόχος της είναι η προώθηση των τοπικών αγροτικών προϊόντων, η προβολή των αγροτικών επιχειρήσεων, η ανάδειξη των περιφερειακών αγροτικών συνεταιρισμών, καθώς και η ανάπτυξη του αγροτουρισμού.

Συνολικά 45 εκθέτες από τους κλάδους των γεωργικών μηχανημάτων και των αγροτικών προϊόντων συμμετέχουν στην εν λόγω έκθεση, ενώ προβάλλονται ιδιαίτερα κλάδοι όπως η κτηνοτροφία, η σαλιγκαροτροφία, η μελισσοκομία και η αμπελουργία.

Ο περιφερειάρχης Άρης Γιαννακίδης κατά τον χαιρετισμό του εξήρε το θεσμό που αποτελεί ένα από τα σημεία αναφοράς στην περιφέρεια, ενώ ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Ευάγγελος Λαμπάκης ανακοίνωσε πως είναι έτοιμες δύο από τις απαιτούμενες μελέτες για το σφαγείο Φερών και θα εκπονηθεί άμεσα και η κατασκευαστική μελέτη, καθώς έχει εγκριθεί από το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων πίστωση 1,5 εκατ. ευρώ για την δημιουργία του έργου.

Να σημειωθεί επιπλέον ότι την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου, θα πραγματοποιηθεί για δεύτερη χρονιά, ο διαγωνισμός για την ανάδειξη του καλύτερου τράγου και κριαριού της περιοχής.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία