BACK TO
TOP
Δρώμενα

Πολλή πρακτική, λίγα λόγια στο φετινό Συνέδριο Νέων

Στο Σοφικό Κορινθίας, στον ξεχωριστό χώρο του The Ranch, θα πραγµατοποιηθεί από 7 έως 9 Σεπτεµβρίου το 21ο Πανελλήνιο Συνέδριο Νέων Αγροτών, Χρυσός Χορηγός Επικοινωνίας του οποίου θα είναι η Agrenda. Σημειώνεται ότι τις 20 Αυγούστου γίνονται δεκτές οι εγγραφές στο Συνέδριο.

Πολλή πρακτική, λίγα λόγια στο φετινό Συνέδριο Νέων

2
0

Με τίτλο «Οργώνουμε – Οργανώνουμε» και θέμα την αγροτική επιχειρηματικότητα, το συνέδριο απευθύνεται σε νέους και επαγγελματίες αγρότες, γεωπόνους, οικονομολόγους, στελέχη επιχειρήσεων και σε όσους σχετίζονται με την αγροτικό επιχειρείν.

Το πρόγραμμα του συνεδρίου περιλαμβάνει παρουσιάσεις για νέες επενδύσεις και χρηματοδοτικά προγράμματα, διαδραστικά σεμινάρια και ειδικά εργαστήρια γνώσης και ανάπτυξης επιχειρηματικών δεξιοτήτων που παρέχουν τον ιδανικό συνδυασμό γνώσεων και πρακτικής εξάσκησης. (Δείτε περισσότερα εδώ http://penaconference.com/congress/ )

Σύµφωνα µε τους διοργανωτές του, που είναι το Κέντρο Αγροτικής Επιχειρηµατικότητας, το φετινό συνέδριο θα είναι ξεχωριστό, γιατί το πρόγραµµα είναι σχεδιασµένο µε βάση τις πραγµατικές ανάγκες των γεωργών. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται: «...είναι γεγονός, ότι οι αγρότες έχουν βαρεθεί τις µονόπλευρες εισηγήσεις και για το σκοπό αυτό στο συνέδριο θα υπάρχουν πολλά εργαστήρια όπου δεν θα υπάρχει µόνο θεωρία αλλά και πολλή πρακτική.

Συγκεκριµένα στο εργαστήριο Αγροτικής Επιχειρηµατικότητας, κάθε σύνεδρος θα έχει τη δυνατότητα µε τη βοήθεια των ειδικών, να κάνει ένα πραγµατικό επιχειρηµατικό σχέδιο µε βάση τις ιδιαιτερότητες τις δικής του αγροτικής µονάδας».

H ενεργή συμμετοχή των συνέδρων θα είναι ουσιαστική. Οι σύνεδροι θα έχουν την δυνατότητα να είναι εισηγητές και να παρουσιάσουν τις προτάσεις και τις απόψεις τους, ενώ οι πιο καινοτόμες ιδέες θα βραβευθούν.

Το συνέδριο είναι σχεδιασμένο ώστε να ευνοεί την ανάπτυξη συνεργασιών μεταξύ των συνέδρων και να προετοιμάζει αυτούς που θέλουν να παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο (σ)την επόμενη μέρα της Ελληνικής γεωργίας.

Οι εγγραφές τελειώνουν στις 20 Αυγούστου, το κόστος είναι 99 ευρώ το άτοµο περιλαµβάνοντας όλο το κόστος διαµονής και διατροφής για τις 3 ηµέρες και το πολύ πλούσιο υλικό του συνεδρίου

Χορηγός είναι η γνωστή εταιρεία λιπασµάτων: «Haifa Νοτιοανατολικής Ευρώπης Α.Ε.». Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές, οι ενδιαφερόµενοι µπορούν αν απευθύνονται στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.penaconference.com.
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία