BACK TO
TOP
Δρώμενα

Προϊόντα οικοτεχνίας σε έκθεση στο Ηράκλειο

Έκθεση κρητικών προϊόντων, οικοτεχνίας και χειροτεχνίας από τις επιχειρηματίες – μέλη του θα διοργανώνει ο Αναπτυξιακός Σύλλογος Γυναικών Επιχειρηματιών Ν. Ηρακλείου από τις 29 έως και τις 31 Αυγούστου 2014 στην πλατεία Ελευθερίας του Ηρακλείου.

Δίκοπο μαχαίρι το ράφι για τα ντόπια προϊόντα

1
0

Η είσοδος είναι ελεύθερη και οι ώρες λειτουργίας από τις 11.00 πρωί έως 10.00 το βράδυ.

Αναλυτικά, το πρόγραμμα:

Παρασκευή  29 Αυγούστου 201

7.00 απόγευμα:  παραγωγή τσικουδιάς,  ζύμωμα και ψήσιμο παραδοσιακού ψωμιού, καλαθοπλεκτική, ζωγραφική, κατασκευές με πηλό σε τροχό.  

9.00 βράδυ:  Η θεατρική ομάδα του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγ. Βαρβάρας Γόρτυνας, θα παρουσιάσει την αντιρατσιστική κωμωδία  « Τα λέμε αύριο» της  Σεμερτσίδου

Σάββατο 30 Αυγούστου 201

7.00 απόγευμα:  Παραγωγή τσικουδιάς,  ζύμωμα και ψήσιμο παραδοσιακού ψωμιού, καλαθοπλεκτική, ζωγραφική, κατασκευές με πηλό σε τροχό. 

8.00 βράδυ: Θα ψήσουμε ξυνόχοντρο  

Κυριακή 31 Αυγούστου 2014

7.00 απόγευμα:  παραγωγή τσικουδιάς,  ζύμωμα και ψήσιμο παραδοσιακού ψωμιού, καλαθοπλεκτική, ζωγραφική, κατασκευές με πηλό σε τροχό. 

8.00 βράδυ: Θα διδάξουμε πως φτιάχνετε η παραδοσιακή Κρητικιά Κούκλα,   τεχνικές πλεξίματος και πως πλέκονται τα βουργιβάσταγα.  

Και τις τρεις ημέρες για όλο τον κόσμο που θα έλθει στην πλατεία, από το πρωί 11 έως  1 το μεσημέρι και το απόγευμα από 6 έως 10 το βράδυ, η Ένωση Νοσοκόμων Ελλάδας θα παραδίνει μαθήματα δωρεάν,  πώς να μετρούμε σωστά την πίεση και το ζάχαρο, καθώς και διατροφικές συμβουλές.

Επίσης και τις τρεις ημέρες θα λειτουργεί έκθεση φωτογραφίας με τα παραδοσιακά επαγγέλματα, την πλατεία όπως ήταν παλιά, το παλιό Ηράκλειο και το παλιό λιμάνι του Ηρακλείου.  

 

Τα μέλη του Συλλόγου στηρίζουν τα παιδικά χωριά SOS

 

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία