BACK TO
TOP
Δρώμενα

Έρχεται στα Τέμπη η «10η Γιορτή Ακτινιδίου»

Το Σαββατοκύριακο 18 και 19 Οκτωβρίου διοργανώνεται από το Δήμο Τεμπών και το ΔΟΠΑΠΕΠΤ, για δέκατη συνεχή χρονιά, η «Γιορτή Ακτινιδίου Πυργετού-Αιγάνης».

Μεταξύ των ισχυρών το ελληνικό ακτινίδιο

1
0
Η  γιορτή πραγματοποιείται όπως και πέρυσι πριν την συγκομιδή των ακτινιδίων, σε μια προσπάθεια του δήμου που έχει ως σκοπό να προβάλει το εξαιρετικό αγροτικό προϊόν που παράγει ο τόπος και  συνεχίζει να αποτελεί μια από τις  κορυφαίες  εκδηλώσεις του Δήμου Τεμπών.

Με την ετήσια αυτή εκδήλωση που διοργανώνει ο Δήμος καταβάλλεται προσπάθεια για την προβολή των ακτινιδίων της περιοχής, που ξεχωρίζουν πανελλήνια για τη γεύση τους, το μέγεθος και το σχήμα τους. Η προσπάθεια αυτή φαίνεται ότι έχει επιτύχει σε μεγάλο βαθμό αφού τα ακτινίδια Πυργετού – Αιγάνης έχουν γίνει ευρύτερα γνωστά

Το Σάββατο 18 Οκτωβρίου το βράδυ  στις 7:00 μ.μ., στην αίθουσα συνεδριάσεων της Δ.Ε. Κάτω Ολύμπου θα πραγματοποιηθεί επιμορφωτική ημερίδα με την παρουσία ειδικών που θα μιλήσουν για τις ομάδες παραγωγών, την νέα ΚΑΠ και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του ακτινίδιου .

Την Κυριακή 19 Οκτωβρίου , στην κεντρική πλατεία Πυργετού θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη μέρα,  όπου πέραν των χαιρετισμών των επίσημων προσκεκλημένων, τον κεντρικό ομιλητή και της τέλεσης των πανηγυρικών εκδηλώσεων θα υπάρχει και τηλεοπτική κάλυψη από την εκπομπή «Επιστροφή στο χωριό» του Alpha δίνοντας μεγαλύτερη προβολή στη διοργάνωση της γιορτής ακτινιδίου Πυργετού-Αιγάνης.
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία