BACK TO
TOP
Δρώμενα

Εκδήλωση για τα δηλητηριώδη ζώα στην Κρήτη

Υπάρχουν δηλητηριώδη ζώα στην Κρήτη; Το λιακόνι δαγκώνει; Ποιος είναι ο μεγαλύτερος σκορπιός της Κρήτης, πόσο ισχυρό είναι το δηλητήριο του; Αυτά και άλλα πολλά, είναι τα θέματα που θα παρουσιαστούν σε εκδήλωση που διοργανώνει το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας του Πανεπιστημίου Κρήτης το Σάββατο 17 Ιανουαρίου στις εγκαταστάσεις του στο Ηράκλειο.

Εκδήλωση για τα δηλητηριώδη ζώα στην Κρήτη

1
0

Οι συμμετέχοντες, μικροί και μεγάλοι θα γνωρίσουν επιστήμονες που ασχολούνται με τους σκορπιούς, θα ερευνήσουν, θα παίξουν, θα φτιάξουν κατασκευές και θα ενημερωθούν για τα δηλητηριώδη ζώα της Κρήτης.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλαμβάνει:

11:00-12:00    Ομιλία στην Αίθουσα Πολυμέσων με θέμα: «Τα δηλητηριώδη ζώα της Κρήτης» από τη Δρ Ιάσμη Στάθη, σκορπιολόγο του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Κρήτης.

12:00-14:00    Εργαστήριο με θέμα το θαυμαστό κόσμο των σκορπιών (δηλώσεις συμμετοχής την ημέρα της εκδήλωσης στο χώρο υποδοχής του Μουσείου – για ηλικίες πάνω από 8 ετών).

12:00-14:00  Υφαίνοντας τις δικές μας Αραχνοϊστορίες (δηλώσεις συμμετοχής την ημέρα της εκδήλωσης στο χώρο υποδοχής του Μουσείου – για ηλικίες 4–7 ετών).

12:00-14:00 Κατασκευάζω τα δικά μου δηλητηριώδη ζώα.

H γενική είσοδος θα είναι 5 ευρώ ενώ για τα μέλη του Συλλόγου «Φίλοι του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Κρήτης» η είσοδος θα είναι δωρεάν.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία