BACK TO
TOP
Δρώμενα

Σεμινάριο παρασκευής γιαουρτιού στο Ηράκλειο της Κρήτης

Γιαούρτι θα μάθουν να παρασκευάζουν τα μέλη του πολιτιστικού συλλόγου Αγίας Αικατερίνης Ηρακλείου, σε σεμινάριο που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 27 Απριλίου. Στο ίδιο σεμινάριο οι συμμετέχοντες θα ενημερωθούν για τις ευεργετικές ιδιότητες του κεφίρ.

Σεμινάριο παρασκευής γιαουρτιού στο Ηράκλειο της Κρήτης

1
0
Πιο συγκεκριμένα, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίας Αικατερίνης Ηρακλείου και  το Εργαστήριο Τεχνολογίας Τροφίμων  του  Τομέα Γεωπονίας Τροφίμων & Διατροφής του 2ου Εργαστηριακού Κέντρου Ηρακλείου διοργανώνουν 4ωρο πολύ ενδιαφέρον εργαστηριακό σεμινάριο με Επιμορφωτή τον εκπαιδευτικό  Κώστα Λαμπράκη και με θέμα «Τεχνολογία παρασκευής γιαουρτιού».

Επίσης θα γίνει εισαγωγική ενημέρωση για το κεφίρ, από τον εκπαιδευτικό  Νίκο Βασιλάκη, σχετικά με τα οφέλη που προσφέρει στην υγεία.

Το γαλακτοκομικό αυτό εύγευστο, εύπεπτο και υγιεινό ρόφημα και παράγεται από οποιονδήποτε τύπο γάλακτος (αγελαδινό, κατσικίσιο, πρόβειο κ.α.)

Τα παραπάνω θα πραγματοποιηθούν την Δευτέρα 27/4/2015 και ώρα 4.30-8.30μ.μ. στις εγκαταστάσεις του παραπάνω Κέντρου, με είσοδο από την οδό Φιλικής Εταιρείας, δίπλα στην είσοδο του 48ου Δημοτικού Σχολείου
Το σεμινάριο θα είναι δωρεάν.
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία