Πιο συγκεκριμένα, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίας Αικατερίνης Ηρακλείου και το Εργαστήριο Τεχνολογίας Τροφίμων του Τομέα Γεωπονίας Τροφίμων & Διατροφής του 2ου Εργαστηριακού Κέντρου Ηρακλείου διοργανώνουν 4ωρο πολύ ενδιαφέρον εργαστηριακό σεμινάριο με Επιμορφωτή τον εκπαιδευτικό Κώστα Λαμπράκη και με θέμα «Τεχνολογία παρασκευής γιαουρτιού».
Επίσης θα γίνει εισαγωγική ενημέρωση για το κεφίρ, από τον εκπαιδευτικό Νίκο Βασιλάκη, σχετικά με τα οφέλη που προσφέρει στην υγεία.
Το γαλακτοκομικό αυτό εύγευστο, εύπεπτο και υγιεινό ρόφημα και παράγεται από οποιονδήποτε τύπο γάλακτος (αγελαδινό, κατσικίσιο, πρόβειο κ.α.)
Τα παραπάνω θα πραγματοποιηθούν την Δευτέρα 27/4/2015 και ώρα 4.30-8.30μ.μ. στις εγκαταστάσεις του παραπάνω Κέντρου, με είσοδο από την οδό Φιλικής Εταιρείας, δίπλα στην είσοδο του 48ου Δημοτικού Σχολείου
Το σεμινάριο θα είναι δωρεάν.
Επίσης θα γίνει εισαγωγική ενημέρωση για το κεφίρ, από τον εκπαιδευτικό Νίκο Βασιλάκη, σχετικά με τα οφέλη που προσφέρει στην υγεία.
Το γαλακτοκομικό αυτό εύγευστο, εύπεπτο και υγιεινό ρόφημα και παράγεται από οποιονδήποτε τύπο γάλακτος (αγελαδινό, κατσικίσιο, πρόβειο κ.α.)
Τα παραπάνω θα πραγματοποιηθούν την Δευτέρα 27/4/2015 και ώρα 4.30-8.30μ.μ. στις εγκαταστάσεις του παραπάνω Κέντρου, με είσοδο από την οδό Φιλικής Εταιρείας, δίπλα στην είσοδο του 48ου Δημοτικού Σχολείου
Το σεμινάριο θα είναι δωρεάν.