BACK TO
TOP
Δρώμενα

Χορηγοί της έκθεσης της Ν. Πουλαντζά τα κρασιά Λευκός και Μαύρος Κύκνος

Η Ελληνικά Κελλάρια Οίνων (GWC) και ο Λευκός και Μαύρος Κύκνος χορηγούν την έκθεση της Νατάσσας Πουλαντζά: «Είναι όλα ψέμα», στις 9 Ιουνίου και ώρα 20.00 στην Γκαλερί Ζουμπουλάκη.

Λευκός και Μαύρος Κύκνος χορηγοί της παρουσίασης του βιβλίου «Το Χαμένο Χαμόγελο»

3
0
Ο Λευκός Κύκνος με τη φρουτώδη γεύση του, θα χαρίσει στην έκθεση μια δροσιστική και άκρως καλοκαιρινή διάθεση, ενώ ο Μαύρος Κύκνος με την ποικιλία του Αγιωργίτικου, θα ταξιδέψει τους επισκέπτες με την απαλή γεύση και το βαθυκόκκινο, ρουμπινί χρώμα του.


Νατάσσα Πουλαντζά/A.C.N.P./Ακρυλικά και ψηφιακή εκτύπωση σε καμβά/60Χ75 εκ.


Η σειρά των έργων που παρουσιάζει η έκθεση της Νατάσσας Πουλαντζά αποτελείται από δύο ενότητες και από το ψηφιακό παιχνίδι-εφαρμογή-έργο “Game of Fortune”. Η δημιουργός διερευνά κρίσιμα ζητήματα που σχετίζονται με την γνώση, την επικοινωνία, τη λειτουργία της μνήμης και πολλά άλλα τα οποία θα διερευνηθούν κατά την διάρκεια της έκθεσης.


Νατάσσα Πουλαντζά/A.R.A.W./Τετράπτυχο, ψηφιακή επεξεργασία και εκτύπωση σε αρχειακό χαρτί/ 164,56Χ120 εκ.

Ταυτόχρονα οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν και την παράλληλη έκθεση της Σοφίας Παπακώστα «Λωτοφάγοι», που και τα 4 σχέδια με τον τίτλο “Lotus Eaters” που παρουσιάστηκαν στη Μπιενάλε νέων καλλιτεχνών, στην έκθεση Mediterranea 17 "No Food's Land" - Young Artists Biennale και νέα έργα της


Σοφία Παπακώστα/Λωτοφάγοι 1/Μολύβι σε βαμβακερό χαρτί/100Χ70 εκ.



Η Ελληνικά Κελλάρια Οίνων και τα αγαπημένα κρασιά Μαύρος και Λευκός Κύκνος, στηρίζουν για ακόμα μια φορά την τέχνη και τον άρρηκτο δεσμό της με το κρασί συνοδεύοντας σας  σε ένα ταξίδι γευστικής και νοητικής απόλαυσης.

Διάρκεια  έκθεσης:
9 Ιουνίου – 2 Ιουλίου 201
Γκαλερί Ζουμπουλάκη, Πλ. Κολωνακίου 2

Ώρες λειτουργίας: Τρ., Πέ. & Παρ. 11.00 -15.00 &17.00–20.00,
Τετ. 11.00-15.00 & Σάβ. 11.00 –14.0
Κυριακή & Δευτέρα κλειστ


Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία