Η χρονιά θα κλείσει νόστιμα με το Μάθημα Μαγειρικής «It's Christmas time: O chef προτείνει…». Λίγες ημέρες πριν από τα Χριστούγεννα, τη Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου, θα συναντηθούμε στο εστιατόριο Avenue 48 του ξενοδοχείου The Met για να παρακολουθήσουμε τον Executive Chef Δημήτρη Τσανανά να μας αποκαλύπτει τα μυστικά υλικών και μεθόδων παρασκευής εντυπωσιακών χριστουγεννιάτικων πιάτων
Θα μας παρουσιάσει ένα υπέροχο Χριστουγεννιάτικο μενού που θα μας μείνει αξέχαστο!
Θα ακολουθήσει cocktaill με εδέσματα σε μορφή finger food και ταιριαστά κρασιά που επιλέγει η χημικός-οινολόγος Μαρία Νέτσικα
Μενού
Velouté κουνουπιδιού αρωματισμένη με μοσχοκάρυδο
συνοδεία από χτένια σοτέ
ΕΡΑΤΕΙΝΕΣ ΕΥΧΕΣ 2015, ΠΙΕΡΙΑ ΕΡΑΤΕΙΝΗ
ΛΕΥΚΟΤΣΙΚΝΙΑΣ 2014, ΚΤΗΜΑ ΒΟΓΙΑΤΖΗ
Σαλάτα με baby σπανάκι, baby ρόκα, πράσινο μήλο, μανούρι στη σχάρα,
κάστανο γλυκό και βινεγκρέτ ροδιο
SAUMON 2015, ΚΤΗΜΑ ΧΑΡΛΑΥΤΗ
ΦΕΓΓΙΤΕΣ ροζέ 2015, ΟΙΝΟΓΕΝΕΣΙΣ
Χοιρινό φιλέτο (sous vide στους 60oC) σε τάρτα σφολιάτας
με πράσο, baby καρότα κάστανα και beurre blanc
ΞΙΝΟΜΑΥΡΟ 2013, ΚΤΗΜΑ ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗ
ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ 2007, ZOINOS WINER
Κρέμα τυριού με γιαούρτι, crumble μπισκότου με γεύση κανέλα
και καραμελωμένα μήλα σε μαύρη ζάχαρη με σταφίδε
BOHEME ροζέ CAI
Τα Μαθήματα Μαγειρικής αρχίζουν στις 7:00 μ.μ., διαρκούν 3 ώρες και συνοδεύονται από ενημερωτικό υλικό.
Το κόστος για την παρακολούθηση του μαθήματος, το έντυπο με τις συνταγές και το cocktail που ακολουθεί είναι 27€
Πληροφορίες – δηλώσεις συμμετοχής: 2310 888311, info@wineplus.gr, www.wineplus.gr
Θα μας παρουσιάσει ένα υπέροχο Χριστουγεννιάτικο μενού που θα μας μείνει αξέχαστο!
Θα ακολουθήσει cocktaill με εδέσματα σε μορφή finger food και ταιριαστά κρασιά που επιλέγει η χημικός-οινολόγος Μαρία Νέτσικα
Μενού
Velouté κουνουπιδιού αρωματισμένη με μοσχοκάρυδο
συνοδεία από χτένια σοτέ
ΕΡΑΤΕΙΝΕΣ ΕΥΧΕΣ 2015, ΠΙΕΡΙΑ ΕΡΑΤΕΙΝΗ
ΛΕΥΚΟΤΣΙΚΝΙΑΣ 2014, ΚΤΗΜΑ ΒΟΓΙΑΤΖΗ
Σαλάτα με baby σπανάκι, baby ρόκα, πράσινο μήλο, μανούρι στη σχάρα,
κάστανο γλυκό και βινεγκρέτ ροδιο
SAUMON 2015, ΚΤΗΜΑ ΧΑΡΛΑΥΤΗ
ΦΕΓΓΙΤΕΣ ροζέ 2015, ΟΙΝΟΓΕΝΕΣΙΣ
Χοιρινό φιλέτο (sous vide στους 60oC) σε τάρτα σφολιάτας
με πράσο, baby καρότα κάστανα και beurre blanc
ΞΙΝΟΜΑΥΡΟ 2013, ΚΤΗΜΑ ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗ
ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ 2007, ZOINOS WINER
Κρέμα τυριού με γιαούρτι, crumble μπισκότου με γεύση κανέλα
και καραμελωμένα μήλα σε μαύρη ζάχαρη με σταφίδε
BOHEME ροζέ CAI
Τα Μαθήματα Μαγειρικής αρχίζουν στις 7:00 μ.μ., διαρκούν 3 ώρες και συνοδεύονται από ενημερωτικό υλικό.
Το κόστος για την παρακολούθηση του μαθήματος, το έντυπο με τις συνταγές και το cocktail που ακολουθεί είναι 27€
Πληροφορίες – δηλώσεις συμμετοχής: 2310 888311, info@wineplus.gr, www.wineplus.gr