BACK TO
TOP
Δρώμενα

Έναρξη εκπαιδευτικών εργαστηρίων για παιδιά στο Ολυμπιακό Μουσείο

Εδώ και δεκατρία χρόνια το Ολυμπιακό Μουσείο στη Θεσσαλονίκη υποδέχεται κάθε Σάββατο πρωί, τους μικρούς του φίλους για να τους διδάξει μέσα από τη βιωματική και ενεργητική μάθηση. Αυτό το Σάββατο, 14 Ιανουαρίου, ξεκινά ένα ακόμη ταξίδι στον κόσμο των γνώσεων.

Έναρξη εκπαιδευτικών εργαστηρίων για παιδιά στο Ολυμπιακό Μουσείο

0
0
Τα πιο δημιουργικά και ενθουσιώδη εκπαιδευτικά εργαστήρια της πόλης ενθουσιάζουν τα παιδιά και δικαίως έχουν κερδίσει την αγάπη και την εμπιστοσύνη των γονιών. Έτσι, με την καινούργια χρονιά ανεβάζουμε τον πήχη ακόμα πιο ψηλά, ώστε η  βιωματική και ενεργητική μάθηση των παιδιών μέσω των εργαστηρίων μας να γίνεται τρόπος διασκέδασης, προσφέροντας όμορφες και ευχάριστες στιγμές

Το εργαστήριο της Μουσικοκινητικής Αγωγής και Ελεύθερης Έκφρασης αναμένει τους μικρούς μας φίλους για να ταξιδέψουν σε φανταστικούς κόσμους γεμάτους μουσική, κίνηση και παιχνίδια ενώ, το εργαστήριο της Μαγειρικής και Υγιεινής Διατροφής αναμένει την επιστροφή των μαγείρων μας για νέους γαστρονομικούς πειραματισμούς, εμπνευσμένους από τους Θερινούς και Χειμερινούς  Ολυμπιακούς Αγώνες.

Η Θεατρική μας Ακαδημία είναι έτοιμη να μοιράσει νέους ρόλους και να ανεβάσει καινούργιες παραστάσεις ανακαλύπτοντας τα μυστικά του θεάτρου εντός και εκτός σκηνής.

Τέλος, με μεγάλη μας χαρά εγκαινιάζουμε και το καινούργιο μας εργαστήριο  Μουσειοπαιδαγωγικής! Μέσα από τα εκθέματα της μόνιμης έκθεσης, οι μικροί μας εξερευνητές θα ανακαλύψουν ιστορίες και μύθους των Ολυμπιακών Αγώνων, θα ασχοληθούν με αθλήματα και... πολλές καλλιτεχνικές δραστηριότητες.

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΜΟΥΣΙΚΟΚΙΝΗΤΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ & ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ

Για παιδιά ηλικίας 4-6 ετών, κάθε Σάββατο 11:00-12:00

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ & ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ

Για παιδιά ηλικίας 6-12 ετών, κάθε Σάββατο 10:00-12:00

ΜΟΥΣΕΙΟΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ   ΕΟ)

Για παιδιά ηλικίας 7-10 ετών, κάθε Σάββατο 12:30-14:30

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ

Για παιδιά ηλικίας 9-12 ετών, κάθε Σάββατο 12:15-14:15

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να απευθυνθείτε στο Τμήμα Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων του μουσείου, στα Τηλέφωνα 2310968531-2 ή  στην ηλεκτρονική διεύθυνση edu@olympicmuseum.org.gr

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία