BACK TO
TOP
Δρώμενα

«Παρατηρώντας τ’ αστέρια στο Μουσείο» στο Μουσείο Τσαλαπάτα

Bραδιά αστροπαρατήρησης στο Μουσείο Πλινθοκεραμοποιίας, με τίτλο «Παρατηρώντας τ’ αστέρια στο Μουσείο», διοργανώνει το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ) το Σάββατο 20 Μαΐου (ώρες 19:30-23:00).

«Παρατηρώντας τ’ αστέρια στο Μουσείο» στο Μουσείο Τσαλαπάτα

3
0
Η εκδήλωση, που διοργανώνει το ίδρυμα σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας και την Εταιρεία Αστρονομίας και Διαστήματος που εδρεύει στο Βόλο, πραγματοποιείται  με αφορμή τον εορτασμό της Ευρωπαϊκής Νύχτας Μουσείων και απευθύνεται σε μικρούς και μεγάλους

Οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να παρατηρήσουν τον Ήλιο με ειδικό ηλιακό τηλεσκόπιο και φίλτρα. Στη συνέχεια, με τη βοήθεια και την καθοδήγηση εκπροσώπων της Εταιρείας Αστρονομίας και Διαστήματος, θα παρατηρήσουν τον έναστρο ουρανό με  τηλεσκόπια που θα έχουν τοποθετηθεί στον υπαίθριο χώρο του Μουσείου

Σε περίπτωση κακοκαιρίας ή συννεφιάς, θα πραγματοποιηθεί προβολή και παρουσίαση σχετικού ψηφιακού υλικού στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Μουσείου.                             

Η είσοδος στην εκδήλωση είναι δωρεάν για το κοινό.
Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Μουσείο Πλινθοκεραμοποιίας στο τηλ.: 24210 29844 (καθημερινά 10:00 – 18:00 εκτός Τρίτης)

Μουσείο Πλινθοκεραμοποιίας Ν. & Σ. Τσαλαπάτα
Νότια Πύλη, 38334 Βόλο

Τ: 24210 29844|  www.piop.gr

 

 

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία