BACK TO
TOP
Δρώμενα

Στα χρώματα του οίνου ντύνεται η Αιγιάλεια από τις 17 Αυγούστου

Στα λευκά, τα ροζέ και τα κόκκινα ντύνεται από τις 17 έως 27 Αυγούστου η Αιγιάλεια για να υποδεχτεί τους ντόπιους και τους επισκέπτες στις εκδηλώσεις «Οινοξένεια – Τοπία και γεύσεις της Αιγιάλειας», µε τον τίτλο «Τα χρώµατα της γεύσης». Οι επισκέπτες της εκδήλωσης θα έχουν την ευκαιρία να δοκιµάσουν τοπικούς εκλεκτούς οίνους, που θα συνδυαστούν µε γεύσεις της παραδοσιακής τοπικής κουζίνας.

Στα χρώματα του οίνου ντύνεται η Αιγιάλεια από τις 17 Αυγούστου

0
0
Όπως αναφέρει σχετικά η διοργανώτρια ∆ηµοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Αιγιαλείας (∆Η.Κ.ΕΠ.Α.): «Φέτος θα εξερευνήσουµε την αρµονία των γεύσεων σε έναν τόπο που συνδυάζει µοναδικά τη φύση µε τον άνθρωπο, την παράδοση µε τον πολιτισµό, τη µακραίωνη ιστορία µε το ζωντανό σήµερα, το κύµα µε το έλατο! Έναν τόπο που ο Παυσανίας εκθείασε για την αµπελουργική του δεινότητα και όπου ο Οσκαρικός σκηνοθέτης Alexander Payne ανακηρύχθηκε “Παγκόσµιος πρεσβευτής των οίνων της Αιγιάλειας” από το 2016, για τους οίνους και τη φιλοξενία του. Στην Αιγιάλεια, έναν τόπο µε γευστική πολυπλοκότητα και µακρά επίγευση!

Ο θεσµός «Οινοξένεια» διοργανώνεται για 5η χρονιά από τη ∆Η.Κ.ΕΠ.Α., αποτελώντας µια από τις κύριες εκδηλώσεις οινικού και εναλλακτικού τουρισµού της χώρας. Βασικοί πρωταγωνιστές και συνδετικός κρίκος όλων των δράσεων είναι οι εκλεκτοί οίνοι της Αιγιάλειας και τα οινοποιεία του «∆ικτύου Οινοξένεια»

Φέτος, µε ασφαλέστερη και ταχύτερη πρόσβαση µέσω της Ολυµπίας οδού, η ∆Η.Κ.ΕΠ.Α. προσκαλεί σε ένα ταξίδι στους ∆ρόµους κρασιού της Αιγιάλειας. Το ταξίδι ξεκινά την Πέµπτη 17 Αυγούστου µε τη µεγάλη εκδήλωση έναρξης στο Πολιτιστικό Κέντρο Αιγίου «Αλέκος Μέγαρης», που θα περιλαµβάνει παρουσίαση των οίνων και των γεύσεων της Αιγιάλειας, γευστική δοκιµή µε γυάλινο ποτήρι γευσιγνωσίας «Οινοξένεια» και µουσικό «Ταξίδι στα χρώµατα της Μεσογείου» µε τη Σαββίνα Γιαννάτου και τους Primavera en Salonico

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία