BACK TO
TOP
Δρώμενα

Αγρότες με το laptop στο πορτμπαγκάζ

Το δρόμο της επιστροφής στην πατρογονική γη όπου και αναπτύσσουν επιτυχημένη επιχειρηματική δραστηριότητα στη γεωργία και την κτηνοτροφία επιλέγει το 40% των νέων της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με τον πρόεδρό της Πάνο Κανέλλη, ο οποίος μιλά αποκλειστικά στο Αγρόκτημα, που κυκλοφορεί μαζί με την Agrenda.

Αγρότες με το laptop στο πορτμπαγκάζ

2
0

Ανάλογη ήταν η ρότα που χάραξε και ένα δυναμικό ζευγάρι από τη Σωσάνδρα Αλμωπίας, που αποφάσισε να επενδύσει στη γεύση... των αναμνήσεών του επιστρέφοντας στον τόπο του και δημιουργώντας μια βιοτεχνία χειροποίητων τροφίμων.

Γνώση, λοιπόν, πρακτικές δεξιότητες αλλά και στάση ζωής που ξεχωρίζει είναι τα απαραίτητα όπλα για όποιον θέλει να δώσει με επιτυχία τον αγώνα του στο στίβο της αγροτικής παραγωγής, όπως οι νικητές των βραβείων της Agrenda για τον Αγρότη της Χρονιάς 2018, που έλαβε χώρα στις 20 Ιανουαρίου στη Λάρισα. Εκεί, στον κατάμεστο συνεδριακό χώρο του ξενοδοχείου Larissa Imperial, ταξίδεψε το Αγρόκτημα για να τους συναντήσει, ενώ στη συνέχεια κοίταξε προς βορρά, στην άκρη του χάρτη και προσπάθησε να ανακαλύψει το Πωγώνι, έναν τόπο τραχύ που έθρεψε ανθρώπους απόκοσμους, βουνίσιους που όμως μπορούν με τα λόγια του δικού τους πολυφωνικού τραγουδιού να κλάψουν σαν μικρά παιδιά…

Μαζί με όλα αυτά και πολλά ακόμη, σε μία ξεχωριστή πολυσέλιδη ενότητα υπό τον γενικό τίτλο «Δρώμενα» το Αγρόκτημα, που κυκλοφορεί αυτό το Σάββατο μαζί με την Agrenda, καταγράφει όλη την πολιτιστική δραστηριότητα που έρχεται και τις πιο ενδιαφέρουσες προτάσεις για θέατρο, σινεμά, μουσική και βιβλία.

Βρείτε εδώ τη συνέντευξη του Πάνου Κανέλλη


Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία