BACK TO
TOP
Δρώμενα

Ανοιχτές οι πόρτες των οινοποιείων υποδοχή στους λάτρεις του κρασιού

Όλοι οι φίλοι και οι φίλες του κρασιού σε όλη την Ελλάδα θα έχουν την ευκαιρία να βιώσουν µια µοναδική γευστική και ταξιδιωτική εµπειρία, συµµετέχοντας στην εκδήλωση «Ανοιχτές Πόρτες» (26-27 Μαΐου), η οποία διοργανώνεται συλλογικά από τις Ενώσεις Οινοπαραγωγών της χώρας και τα επισκέψιµα οινοποιεία-µέλη τους.

Ανοιχτές οι πόρτες των οινοποιείων υποδοχή στους λάτρεις του κρασιού

1
0

Οι «Ανοιχτές Πόρτες» πραγµατοποιούνται και φέτος, για 14η συνεχή χρονιά στα οινοποιεία-µέλη που ανήκουν στο οινοτουριστικό δίκτυο «∆ρόµοι του Κρασιού της Βορείου Ελλάδος», έχοντας καθιερωθεί πλέον τα τελευταία χρόνια και στους υπόλοιπους «∆ρόµους του Κρασιού» της Ελλάδας, µε ιδιαίτερη επιτυχία.

Το Σάββατο 26 Μαΐου και την Κυριακή 27 Μαΐου, από τις 11 το πρωί έως τις 7 το απόγευµα, οι οινόφιλοι θα έχουν τη δυνατότητα να περιηγηθούν στους «∆ρόµους του Κρασιού της Ελλάδας» και να συµµετάσχουν σε ποικίλες δραστηριότητες, οι οποίες περιλαµβάνουν ξεναγήσεις, γευστικές δοκιµές, διαγωνισµούς µε πλούσια δώρα και άλλες εκπλήξεις. Αξίζει να σηµειωθεί ότι η είσοδος στα οινοποιεία το διήµερο 26-27 Μαΐου θα είναι ελεύθερη.

Οινοποιεία Παντού

Προγραµµατίστε από τώρα τη δική σας απόδραση και χαράξτε τη δική σας οινική διαδροµή. Σε όποιο µέρος της Ελλάδας και αν βρίσκεστε, περιηγηθείτε στην ελληνική ύπαιθρο και επισκεφτείτε ένα ή και περισσότερα οινοποιεία. Μυηθείτε στον µαγευτικό κόσµο του κρασιού, απολαύστε το τοπίο που διαµορφώνουν οι αµπελώνες, γνωρίστε τη διαδικασία της οινοπαραγωγής και δοκιµάστε εξαιρετικά Επώνυµα Ελληνικά Κρασιά.

Αξίζει να σηµειωθεί πως τις «ανοιχτές πόρτες» των οινοποιείων των «∆ρόµων του Κρασιού της Βορείου Ελλάδος», περνούν πάνω από 10.000 επισκέπτες το συγκεκριµένο διήµερο. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το www.wineroads.gr. 

Βρείτε εδώ το σχετικό δημοσίευμα της εφημερίδας Agrenda

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία