BACK TO
TOP

Branding

agrino-rice-chips

Απαντώντας στις διεθνείς διατροφικές τάσεις και σε συνέχεια της μεγάλης αποδοχής των ρυζογκοφρετών της, η Agrino λανσάρει μια παγκόσμια καινοτομία στα snacks: τσιπς από ελληνικό καστανό ρύζι, όσπρια και φυσικά συστατικά.

2773_TURF_1400x600_VELIFER

Με περισσότερες από 150 ποικιλίες τομάτας που είναι ανθεκτικές στον ιό της καστανής ρυτίδωσης (ToBRFV), η BASF ανοίγει το νέο της θερμοκήπιο στη Χάγη της Ολλανδίας, προσφέροντας έναν εξαιρετικό χώρο εκπαίδευσης και παρουσίασης.

meli

Στο μητρώο προστατευόμενων ονομασιών προέλευσης (ΠΟΠ) πρόσθεσε την Τρίτη 9 Απριλίου η Κομισιόν το ελληνικό ανθόμελο «Μέλι Κισσούρι». Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, η προστασία της ονομασίας «Μέλι Κισσούρι» θα εφαρμόζεται για ολόκληρη τη γεωγραφική περιοχή του Δήμου Καρύστου.

business-day-mparmpastathis

Η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ, εταιρεία ηγέτιδα στον αγροδιατροφικό κλάδο της χώρας μας, υποδέχτηκε στις εγκαταστάσεις της εκπροσώπους από νεοφυείς επιχειρήσεις και ερευνητικά κέντρα, στο πλαίσιο της εκδήλωσης «Business Day» που διοργανώθηκε από τον ΣΕΒ, με στόχο την άμεση διασύνδεση των επιχειρήσεων μελών του με το οικοσύστημα της καινοτομίας.

Deoleo

Ως ένδειξη της δέσμευσης για τους στόχους που έχουν τεθεί στη στρατηγική της για το 2030, η ισπανική πολυεθνική εταιρεία, Deoleo οδηγεί την αειφορία στην παραγωγή ελαιολάδου και προχωρά στην πιστοποίηση 82 ελαιουργείων βάσει της νέας της Ολοκληρωμένης Έκθεσης Αειφορίας.

tuv-hellas-tuv-nord

Πρόγραμμα εκπαίδευσης και πιστοποίησης για Υπεύθυνους Διαχείρισης Εγκαταστάσεων (Facility Management Experts), με βάση το πρότυπο ΕΛΟΤ ΕΝ ISO/IEC 17024 προσφέρει η TÜV HELLAS (TÜV NORD), ο πρωτοπόρος φορέας Επιθεώρησης & Πιστοποίησης στην Ελλάδα, σε συνεργασία με την GEP, τη μεγαλύτερη εταιρία παροχής υπηρεσιών Υγείας και Ασφάλειας στην Ελλάδα, υπό την αιγίδα του HFMA και αφορά στον εξειδικευμένο επαγγελματία που είναι αρμόδιος για τη διαχείριση των υποστηρικτικών υπηρεσιών ενός οργανισμού.

katanalwsh-alkool

Παρότι οι εξαγωγές του συνόλου των ευρωπαϊκών αλκοολούχων ποτών μειώθηκαν το 2023 κατά 7% σε σχέση με το 2022, ο κλάδος της ελληνικής ποτοποιίας/αποσταγματοποιίας ξεχώρισε εμφανίζοντας άνοδο των εξαγωγών του κατά 9,4%, ξεπερνώντας το φράγμα των 100 εκ.€, έχοντας ως κινητήρια δύναμη την αδιαμφησβήτητη ποιότητα των ελληνικών αλκοολούχων ποτών που φαίνεται να βρίσκει ανταπόκριση και σε διεθνές επίπεδο.

GENDbQzasAAxFzH

Οι πωλήσεις του Ομίλου Syngenta για το σύνολο του έτους 2023 ανήλθαν σε 32,2 δισ. δολάρια, μειωμένες κατά 1,2 δισ. δολάρια ή 4% σε ετήσια βάση (-1% CER) σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του Ομίλου που είδαν το φως της δημοσιότητας στις 29 Μαρτίου.

eksagwges-efrofarma

Βελτίωση μεγεθών πέτυχε η Εβροφάρμα το 2023 καθώς σύμφωνα με τις οικονομικές καταστάσεις της ο κύκλος εργασιών ανήλθε σε 48,76 εκατ. ευρώ, έναντι 45,38 εκατ. το 2022 (+7,4%), μία αύξηση προερχόμενη κυρίως από τις πωλήσεις στο εξωτερικό, καθώς και από τα επώνυμα προϊόντα στην ελληνική αγορά.

ΜΟΣΧΑΤΟ_ΑΣΠΡΟ_ΝΕΑ_ΕΤΙΚΕΤΑ

Από το πράσινο πετράδι του Αιγαίου, τη Σάμο, η ποικιλία που ταυτοποιείται με το ίδιο το νησί είναι το «άσπρο μικρόρωγο μοσχάτο Σάμου». Με αυτό το όνομα-ταυτότητα, νέα καλαίσθητη ετικέτα και εντελώς ξηρή έκφραση, το «Μοσχάτο Άσπρο» ένα εύγευστο κρασί με απαράμιλλη γεύση, υπόσχεται να συνοδεύσει ιδανικά τις πιο όμορφες και χαλαρωτικές στιγμές μας.

udatokalliergeia-elopy

Η ΕΛΟΠΥ, κύριος φορέας ανάπτυξης της ελληνικής ιχθυοκαλλιέργειας, ιδρύθηκε το 2016 με σκοπό την ενίσχυση της παραγωγής και διάθεσης των προϊόντων των εταιρειών-Μελών της και την εδραίωση της ελληνικής ιχθυοκαλλιέργειας ως ηγετική δύναμη στην Ελλάδα και τις διεθνείς αγορές.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία