Στα κινέζικα το μαύρο κοτόπουλο λέγεται «wu gu ji» ή «κοτόπουλο με μαύρα κόκκαλα» και η χρήση του για ιατρικούς σκοπούς είναι γνωστή ήδη από 17ο και 18ο αιώνα. Οι Κινέζες καταναλώνουν μαύρο κοτόπουλο μετά από γέννα για να αποκτήσουν τη χαμένη τους ενέργεια, ενώ θεωρείται ότι κάνει καλό στο αίμα, τα πνευμόνια και το στομάχι
Σπάνια το ψήνουν στην Κίνα, αντί αυτού το βράζουν μαζί με τζίνσενγκ και άλλα υλικά προκειμένου να πάρουν το ζωμό και να τον χρησιμοποιήσουν για τις θεραπευτικές του ιδιότητες
Σπάνια το ψήνουν στην Κίνα, αντί αυτού το βράζουν μαζί με τζίνσενγκ και άλλα υλικά προκειμένου να πάρουν το ζωμό και να τον χρησιμοποιήσουν για τις θεραπευτικές του ιδιότητες
20-12-2013 02:30Ντόρα
Να αφήσετε τα ζωάκια στην ησυχία τους. Ακου ξεράσματα! Αυτά τα υπέροχα πλάσματα δεν είναι για φαγητό ! Είναι πανέξυπνες και κάνουν εξαιρετική παρέα. Και καθότι Κινέζες είναι και πεντακάθαρες. Ζήτω η χορτοφαγία ! Δικαιώματα στα ζώα !
Απάντηση