BACK TO
TOP
Πιστοποίηση

Υπερτροφή το μαύρο κοτόπουλο της Κίνας

Στην Ελλάδα λίγοι μπορεί να το γνωρίζουν, στην Κίνα όμως το μαύρο κοτόπουλο -η ράτσα Silkie, από το silk που σημαίνει μετάξι λόγω του μεταξένιου τριχώματος- θεωρείται υπερ-τρόφιμο και εκτιμάται ιδιαίτερα για τη βαθειά λαστιχωτή της γεύση.

Υπερτροφή το μαύρο κοτόπουλο της Κίνας

2
1
Στα κινέζικα το μαύρο κοτόπουλο λέγεται «wu gu ji» ή «κοτόπουλο με μαύρα κόκκαλα» και η χρήση του για ιατρικούς σκοπούς είναι γνωστή ήδη από 17ο και 18ο αιώνα. Οι Κινέζες καταναλώνουν μαύρο κοτόπουλο μετά από γέννα για να αποκτήσουν τη χαμένη τους ενέργεια, ενώ θεωρείται ότι κάνει καλό στο αίμα, τα πνευμόνια και το στομάχι





Σπάνια το ψήνουν στην Κίνα, αντί αυτού το βράζουν μαζί με τζίνσενγκ και άλλα υλικά προκειμένου να πάρουν το ζωμό και να τον χρησιμοποιήσουν για τις θεραπευτικές του ιδιότητες
Σχόλια (1)
Προσθήκη σχολίου

20-12-2013 02:30Ντόρα

Να αφήσετε τα ζωάκια στην ησυχία τους. Ακου ξεράσματα! Αυτά τα υπέροχα πλάσματα δεν είναι για φαγητό ! Είναι πανέξυπνες και κάνουν εξαιρετική παρέα. Και καθότι Κινέζες είναι και πεντακάθαρες. Ζήτω η χορτοφαγία ! Δικαιώματα στα ζώα !

Απάντηση
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία