Γενικότερα το άρθρο περιλαμβάνει τις γενικές αρχές ορθής μελισσοκομικής πρακτικής που θα πρέπει να αποτελούν κύριο μέλημα του μελισσοκόμου, όπως η επιθεώρηση της κυψέλης, η αντιμετώπιση εχθρών και ασθενειών των μελισσών, ο τρύγος, η βασιλοτροφία και η διατήρηση των μελισσοκομικών προϊόντων, ενώ παράλληλα παρουσιάζονται οι απαραίτητες μελισσοκομικές εργασίες που θα πρέπει να γίνουν το φθινόπωρο, το χειμώνα, την άνοιξη και το καλοκαίρι.  
Oλόκληρο το επιστημονικό άρθρο εδώ
Πηγή: omse.gr
Oλόκληρο το επιστημονικό άρθρο εδώ
Πηγή: omse.gr