BACK TO
TOP
Πιστοποίηση

Πώς να παράγετε ποιοτικά καλό μέλι

Τους κανόνες ορθής μελισσοκομικής πρακτικής για την παραγωγή ποιοτικά καλού μελιού, αναλύει σε επιστημονικό του άρθρο ο Ανδρέας Θρασυβούλου, Εργαστήριο Μελισσοκομίας-Σηροτροφίας, Σχολή Γεωπονίας ΑΠΘ.

Πώς να παράγετε ποιοτικά καλό μέλι

0
0
Γενικότερα το άρθρο περιλαμβάνει τις γενικές αρχές ορθής μελισσοκομικής πρακτικής που θα πρέπει να αποτελούν κύριο μέλημα του μελισσοκόμου, όπως η επιθεώρηση της κυψέλης, η αντιμετώπιση εχθρών και ασθενειών των μελισσών, ο τρύγος, η βασιλοτροφία και η διατήρηση των μελισσοκομικών προϊόντων, ενώ παράλληλα παρουσιάζονται οι απαραίτητες μελισσοκομικές εργασίες που θα πρέπει να γίνουν το φθινόπωρο, το χειμώνα, την άνοιξη και το καλοκαίρι.  

Oλόκληρο το επιστημονικό άρθρο εδώ
Πηγή: omse.gr
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία