BACK TO
TOP
Πιστοποίηση

Οδηγός Ορθής Παραγωγικής Πρακτικής για τα τρόφιμα από τον ΕΦΕΤ

Το πρώτο εγκεκριμένο κείμενο Οδηγού Ορθής Παραγωγικής Πρακτικής («Ο.Π.Π.») για τα Υλικά και Αντικείμενα που προορίζονται να έρθουν σε Επαφή με Τρόφιμα («Υ.Α.Ε.Τ.») θέτει ο Ε.Φ.Ε.Τ. στη διάθεση των ενδιαφερομένων με στόχο πάντα την παραγωγή ασφαλών τροφίμων και την στήριξη των εξαγωγών.

Οδηγός Ορθής Παραγωγικής Πρακτικής για τα τρόφιμα από τον ΕΦΕΤ

0
0
Πρόκειται για προϊόν πενταετούς συνεργασίας του Ε.Φ.Ε.Τ. με τον Σύνδεσμο Βιομηχανιών Παραγωγής Υλικών & Συσκευασίας («ΣΥ.ΒΙ.Π.Υ.Σ.»), το οποίο προβλήθηκε σε εκθέσεις και συνέδρια σχετικά με τα τρόφιμα, υποβλήθηκε σε δημόσια διαβούλευση και αποτελεί πλέον την πρώτη ηλεκτρονική έκδοση Οδηγού Ο.Π.Π. που προορίζεται να χρησιμοποιηθεί ως βοήθημα για την παραγωγή ασφαλών συσκευασιών τροφίμων σε εφαρμογή του ευρωπαϊκού κανονισμού με αριθμό 2023/2006.  

Ο Οδηγός Ο.Π.Π. για τα Υ.Α.Ε.Τ. είναι διαθέσιμος δωρεάν για μεταφόρτωση στην ακόλουθη υπερσύνδεση
 
http://portal.efet.gr/portal/page/portal/efetnew/library/practice_guides?par=GUIDES 
Σημειώνεται ότι στη σελίδα 2 του Οδηγού είναι δυνατή η επιλογή του κειμένου που ενδιαφέρει τον αναγνώστη με ένα «κλικ» πάνω στον τίτλο του
 
Ο Οδηγός Ο.Π.Π. για τα Υ.Α.Ε.Τ. θα βρίσκεται αναρτημένος και στην ιστοσελίδα του ΣΥ.ΒΙ.Π.Υ.Σ.:

http://www.pac.gr
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία