BACK TO
TOP
Πιστοποίηση

Το οζονοποιημένο ελαιόλαδο στην μάχη κατά της ουλίτιδας

Το οζονοποιημένο ελαιόλαδο είναι γνωστό για τις ευεργετικές του ιδιότητες στο πεδίο της υγείας και της αισθητικής, με τις εφαρμογές του να εκτείνονται από την καταπολέμηση της δερματίτιδας και την αντιμετώπιση εγκαυμάτων, έως την αφαίρεση make up και την πρόληψη των ρυτίδων. Πλέον, τα τελευταία χρόνια η εφαρμογή του δοκιμάζεται και την οδοντιατρική, με τις ενδείξεις να είναι εξαιρετικά ενθαρρυντικές.

Παίρνει φόρα για τα 4 ευρώ στον παραγωγό το ελαιόλαδο

4
0
Η αντιβακτηριδιακή δράση του οζονοποιημένου ελαιολάδου αλλά και η ενυδατική του δράση το έχουν εντάξει δυναμικά στην αγορά των προϊόντων φροντίδας του δέρματος και της εναλλακτικής ιατρικής.

Η χρήση του όμως στην καθημερινή υγιεινή των δοντιών αποτελεί μία καινοτομία, που έχει ενταχθεί πρόσφατα στις συνήθειες όσων το γνωρίζουν. Τον τελευταίο καιρό, δοκιμάζεται από ορισμένους οδοντιάτρους στο εξωτερικό και ως εναλλακτικό φάρμακο, με τις πρώτες μελέτες, παρά την χρήση μικρών δειγμάτων, να δίνουν σαφείς ενδείξεις για τις ευεργετικές του ιδιότητες κατά της καταπολέμησης της ουλίτιδας. Η ουλίτιδα αποτελεί την πιο κοινή πάθηση της στοματικής κοιλότητας και εμφανίζεται σχεδόν με την συχνότητα της κοινής γρίπης. Οι λόγοι εμφάνισής της είναι η σύγχρονη δίαιτα, η οποία είναι πλούσια σε κορεσμένους υδρογονάνθρακες και σάκχαρα.

Η τελευταία σχετική έρευνα δημοσιεύθηκε πρόσφατα στο επιστημονικό περιοδικό Tanta Dental Journal. Σύμφωνα με αυτήν, δοκιμάστηκε μία συμβατική φαρμακευτική θεραπεία και μία θεραπεία με οζονοποιημένο ελαιόλαδο σε δύο ομάδες ασθενών. Αν και στις δύο ομάδες η ουλίτιδα καταπολεμήθηκε εξίσου αποτελεσματικά, στην ομάδα που χρησιμοποίησε τα οζονοποιημένο ελαιόλαδο, τα συμπτώματα υποχώρησαν για ένα εξάμηνο, ενώ με τις συμβατικές μεθόδους επανήλθαν σε ένα μήνα.  
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία