BACK TO
TOP
Ελαιώνες και Αμπελώνες

Με πιστοποίηση ISO 22000 και ΒΙΟ το νέο τυποποιητήριο ελαιολάδου Knimis Olive

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η διαδικασία πιστοποίησης για την τυποποίηση εξαιρετικού παρθένου ελαιολάδου της επιχείρησης KNIMIS OLIVE που εδρεύει στο Δ.Δ Μώλου στη Σκάρφεια Φθιώτιδας, σύμφωνα με πρότυπο ISO 22000 καθώς και την παραγωγή και τυποποίηση βιολογικού ελαιολάδου.

Με πιστοποίηση ISO 22000 και ΒΙΟ το νέο τυποποιητήριο ελαιολάδου Knimis Olive

1
0

 

Η μονάδα τυποποίησης ελαιολάδου είναι μια από τις πιο σύγχρονες του Ν. Φθιώτιδας και η υλοποίησή της γίνεται μέσω του εγκεκριμένου προγράμματος LEADER και συγκεκριμένα του Μέτρου 4.1-Δράση L123α.

H υποβολή και διαχείριση του επενδυτικού σχεδίου καθώς και η ανάπτυξη του συστήματος υγιεινής και ασφάλειας τροφίμων έγινε με απόλυτη επιτυχία από την εταιρεία συμβούλων PROTYPON (www.protypon.eu ), η οποία εξειδικεύεται στην ανάπτυξη συστημάτων ποιότητας και επιχειρησιακών σχεδίων του αγροτικού τομέα, ενώ η πιστοποίηση των προτύπων πραγματοποιήθηκε από την TUV HELLAS.

Η KNIMIS OLIVE διαθέτει πλήρως καθετοποιημένη παραγωγή από τον ελαιώνα μέχρι την τελική εμφιάλωση καθώς επίσης έχει προχωρήσει στη σύσταση ομάδας ελαιοπαραγωγών από τους οποίους προμηθεύεται ελαιόλαδο παραγόμενο σύμφωνα με τις απαιτήσεις της Ολοκληρωμένης Διαχείρισης.
Στην αγορά η KNIMIS OLIVE διαθέτει συσκευασίες των 0.25-0.75-1-2 & 5 λίτρων.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία