BACK TO
TOP
Πιστοποίηση

Το Λάδι Βιώσας «υποδέχεται» Βέλγους επισκέπτες στα κτήματά του

Δημοφιλείς επισκέπτες-γευσιγνώστες από το Βέλγιο, θα υποδεχτεί στις εγκαταστάσεις τους στην Καλαμάτα, από την Δευτέρα 30 Νοεμβρίου μέχρι την Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου,τα ο Λάδι Βιώσας.

Το Λάδι Βιώσας «υποδέχεται» Βέλγους επισκέπτες στα κτήματά του

2
1
Στην ομάδα γευσιγνωστών θα είναι η δημοφιλής Ιρανή γευσιγνώστης Sepideh Sedaghatnia, η οποία τα τελευταία 15 χρόνια ζει στο Βέλγιο και εργάζεται στο εστιατόριo Divin by Sepi. Είναι συγγραφέας του βιβλίου "69 things you always wanted to know about wine" και η αγάπη της για το κρασί επιβεβαιώθηκε με τον τίτλο του sommelier of the year 2013 στο Βέλγιο.  Η αεικίνητη Sepideh παρουσιάζει και την εκπομπή Mijn Pop-Up  Restaurant στον τηλεοπτικό σταθμό VTM του βορείου Βελγίου (Φλάνδρα) με θεματολογία που περιστρέφεται στην γαστρονομία. Μαζί της θα είναι οι πολύτιμοι συνεργάτες της στην κουζίνα Andy Baetens και Kevin Matters

Επίσης στην ομάδα θα βρίσκεται και η νεαρή πρωτοπόρος chef Nicky Cuppens που αν και μικρή στην ηλικία (24 ετών) έχει ήδη εργαστεί στα μεγαλύτερα εστιατόρια του Βελγίου (Slagmolen, Oud Sluis, The Pastoral και το μυθικό -βραβευμένο με αστέρι Michelin- 't Zilte) ενώ συμμετέχει και σε in home cooking. Μαζί της θα βρίσκεται η ανερχόμενη Βελγίδα sous-chef Thalissa Kraus

Τέλος στην ομάδα θα βρίσκεται η εξαίρετη δημοσιογράφος γαστρονομίας Evelien Rutten από το περιοδικό Feeling -a woman's guide- μαζί με τον Ολλανδό φωτογράφο του περιοδικού Duncan Willem Alexander de Fey

Η παραπάνω ομάδα είναι καλεσμένη από την λάτρη των ελληνικών κρασιών και της Ελλάδας Karine De Nave από την XCS-Wines,  αντιπροσώπου του Λάδι Βιώσας στο Βέλγιο.

Οι εκλεκτοί επισκέπτες στην σύντομη επίσκεψη στην πόλη της Καλαμάτας θα ξεναγηθούν από τη μοναδική Αριστοτέλεια Νικολάου Pixiδa Tours ενώ την Τρίτη 1 Δεκεμβρίου θα βιώσουν μία μέρα στα κτήματά μας στο Κεφαλόβρυσο Μεσσηνίας συμμετέχοντας σε όλα τα στάδια παραγωγής του βραβευμένου εξαιρετικά παρθένου ελαιολάδου Λάδι Βιώσας -είναι ευπρόσδεκτος κάθε ενδιαφερόμενος.

Το βράδυ της Τρίτης 1 Δεκεμβρίου θα έχουμε fusion cuisine από τους Βέλγους chef σε συνεργασία με το προσωπικό του εξαιρετικού χώρου Baba Yaga στην στοά Λόντου στην Καλαμάτα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την παρουσία τους στην Καλαμάτα και πιθανόν ενδιαφέρον σας για συνάντηση μαζί τους μπορείτε να επικοινωνήσετε: Νικολαΐδης Βασίλης (6938983283 και  2721114785)
Σχόλια (1)
Προσθήκη σχολίου

02-12-2015 23:48Π. Καρέλιας

Πάντα πρωτοπόρο Λάδι Βιώσας από την Καλαμάτα! Τι να πω για τα παιδιά που κάνουν απίστευτη δουλειά.

Απάντηση
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία