Σύμφωνα με μια έρευνα, υψηλότερη πρόληψη βιταμίνης C κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης μπορεί να μειώσει τον κίνδυνο για αλλεργίες του μωρού και να βοηθήσει στην υγιή ανάπτυξη του εγκεφάλου του.
Επίσης, μέσω της κατανάλωσης πορτοκαλιών κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης εξισορροπούνται τα επίπεδα ενυδάτωσης, ανάπτυξης του πλακούντα και αντιμετωπίζονται τυχόν πέτρες στα νεφρά.
Περισσότερες πληροφορίες: www.boldsky.com
(Πηγή: freshplaza.com)
Επίσης, μέσω της κατανάλωσης πορτοκαλιών κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης εξισορροπούνται τα επίπεδα ενυδάτωσης, ανάπτυξης του πλακούντα και αντιμετωπίζονται τυχόν πέτρες στα νεφρά.
Περισσότερες πληροφορίες: www.boldsky.com
(Πηγή: freshplaza.com)