BACK TO
TOP
Πιστοποίηση

Ασπίδα στην οξείδωση των λιπιδίων του αίματος το ελαιόλαδο του Κτήματος Ευθυμίου

Ανώτερα του μέσου όρου των δειγμάτων διεθνούς δειγματοληψίας ελαιολάδων (135 και 105 mg/kg) που συμπεριλήφθησαν σε μελέτη που πραγματοποιήθηκε στο Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια, Davis, είναι τα επίπεδα ελαιοκανθάλης και ελαιασίνης του ελαιολάδου ποικιλίας κορωνέικης του Κτήματος Ευθυμίου, σύμφωνα με το Φαρμακευτικό Τμήμα του ΕΚΠΑ.

Ασπίδα στην οξείδωση των λιπιδίων του αίματος το ελαιόλαδο του Κτήματος Ευθυμίου

0
0

Όπως αναφέρεται στην ανάλυση του συγκεκριμένου ελαιολάδου, αυτό ανήκει στην κατηγορία ελαιολάδων που προστατεύει απ’ την οξείδωση των λιπιδίων του αίματος σύμφωνα με τον κανονισμό 432/2012 της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, «Τα προϊόντα «Ορέων Αιτωλικής Γης» διαθέτουν υψηλής ποιότητας Βιολογικές Χονδροελιές Αγρινίου και Βιολογικό Ελαιόλαδο, πλούσιο σε πολυφαινόλες και ελαιοκανθάλη, με την πιστοποίηση της Bio Hellas.

Το Κτήμα Ευθυμίου, προσπαθώντας να πετύχει το μέγιστο όσον αφορά στα ποιοτικά και γευσιγνωστικά χαρακτηριστικά των προϊόντων της, κατέχει μία άκρως καθετοποιημένη ελαιοπαραγωγή στο Θέρμο Τριχωνίδας της Αιτωλοακαρνανίας. Το μικροκλίμα της περιοχής, σε συνδυασμό με την φροντίδα για το μέγιστο της ποιοτικής παραγωγής τόσο στα ιδιόκτητα κτήματα, όσο και στο ελαιοτριβείο, στο σημείο ωρίμανσης, αλλά και στο τυποποιητήριο επιτυγχάνουν στο να μπορεί η Οικογένεια Ευθυμίου να παράγει, ίσως, το καλύτερο ελαιόλαδο και τις καλύτερες ελιές σε όλη την ελληνική επικράτεια.

Γιατί Βιολογικές Χονδροελιές Αγρινίου και Βιολογικό Ελαιόλαδο «Ορέων Αιτωλικής Γης»:

1.       Πλήρως Καθετοποιημένη Παραγωγή, άνευ αστοχιών, λόγω των ειδικών που συνεργάζονται με την Οικογένεια Ευθυμίου.

2.       Βιολογικές Χονδροελιές Αγρινίου, οι οποίες χωρίς τη χρήση συντηρητικών, παραμένουν φρέσκες και αναλλοίωτες στην πάροδο του χρόνου.

3.       Βιολογικό Ελαιόλαδο εξαιρετικών οργανοληπτικών χαρακτηριστικών, σε απόλυτη ισορροπία «φρουτώδους», «πικρού» και «πικάντικου», προϊόν που μπορεί να ικανοποιήσει ακόμα και τον πιο δύσπιστο γευσιγνώστη.

4.     Βιολογικό Ελαιόλαδο πλούσιο σε πολυφαινόλες και ελαιοκανθάλη, το οποίο κατατάσσεται βάσει του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών στην κατηγορία των λειτουργικών ελαιόλαδων, εφόσον η ημερήσια κατανάλωση 20γρ ελαιολάδου «Ορέων Αιτωλικής Γης» παρέχει 6,6mg παραγώγων τυροσόλης και υδροξυτυροσόλης (>5mg) και, συνεπώς, το λάδι ανήκει στην κατηγορία λαδιών που προστατεύουν από την οξείδωση των λιπιδίων του αίματος.

5.       Συσκευασίες για όλα τα γούστα, σε διαφορετικά μεγέθη.

6.       Ξύλινες κασετίνες δώρου, που περιέχουν τα προϊόντα «Ορέων Αιτωλικής Γης» και μπορούν να προσφερθούν τόσο ως επαγγελματικά, αλλά όσο και ως προσωπικά δώρα.

7.       Ασυναγώνιστες και άκρως ανταγωνιστικές τιμές, λόγω μη βιομηχανοποιημένης παραγωγής.

8.       Τοποθέτηση βιτρίνας στο χώρο σας, προς περαιτέρω προώθηση τόσο των προϊόντων μας, όσο και της επιχείρησής σας».

 

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία