BACK TO
TOP
Πιστοποίηση

Προσφορά ενημερωτικού υλικού απ’ τον Ε.Φ.Ε.Τ. στη FRESKON

Ενημερωτικό υλικό σχετικά με την ορθή επιλογή τροφίμων το καλοκαίρι προσέφερε ο Ε.Φ.Ε.Τ. κατά τη 2η Διεθνή Έκθεση Φρέσκων Φρούτων και Λαχανικών «Freskon», όπου συμμετείχε στο περίπτερο του Υπ.Α.Α.Τ.

ΕΦΕΤ: Ανάκληση αποξηραμένου δαμάσκηνου

2
0

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, «με στόχο την ενημέρωση των καταναλωτών και των επιχειρήσεων τροφίμων, ο Ε.Φ.Ε.Τ. και ειδικότερα η Περιφερειακή Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας (Π.Δ.Κ.Μ.), στο πλαίσιο συμμετοχής του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων (Υπ.Α.Α.Τ.) και των εποπτευόμενων φορέων του στη 2η Διεθνή Έκθεση Φρέσκων Φρούτων και Λαχανικών, Freskon, έλαβε μέρος στη συνολική προσπάθεια του Υπ.Α.Α.Τ. για την υποστήριξη της εξωστρέφειας των ελληνικών προϊόντων – τροφίμων εντός των γνωστών οικονομικών προκλήσεων (http://freskon.helexpo.gr/el).

Συγκεκριμένα, ο Ε.Φ.Ε.Τ. ήταν παρών με μέλη του προσωπικού της Π.Δ.Κ.Μ. εντός του περιπτέρου του Υπ.Α.Α.Τ. καθ' όλη τη διάρκεια της 2ης "Freskon" και σε συνεργασία με τους άλλους εποπτευόμενους φορείς του Υπ.Α.Α.Τ. απαντούσε στα πολύπλευρα ερωτήματα των επισκεπτών του περιπτέρου και προσέφερε ενημερωτικό υλικό σχετικά με την ορθή επιλογή τροφίμων το καλοκαίρι, τα συστατικά των τροφίμων και τη διατροφή, την αποφυγή τροφιμογενών νοσημάτων, την επισήμανση των τροφίμων, την ορθή αποθήκευση τροφίμων στο ψυγείο και τη σχέση του Ε.Φ.Ε.Τ. με τις επιχειρήσεις τροφίμων. 

Η άμεση επικοινωνία με τους ενδιαφερόμενους και η διανομή φυλλαδίων με χρήσιμες, απλές συμβουλές για την ασφάλεια των τροφίμων στην έκθεση αποσκοπούσε στην εξοικείωση επιχειρηματιών και καταναλωτών με την ιστοσελίδα του Ε.Φ.Ε.Τ. (http://www.efet.gr).  Σ' αυτήν προσφέρεται διαρκής ενημέρωση μέσω των ανακοινώσεων, της ηλεκτρονικής κοινοποίησης προς τους εγγεγραμμένους στο «Newsletter» της ισχύουσας βασικής νομοθεσίας για την υγιεινή και την ασφάλεια των τροφίμων και μέσω της περιήγησης στο δωρεάν, διαθέσιμο προς όλους, σχετικό πλούσιο υλικό αναφοράς στην ηλεκτρονική βιβλιοθήκη».

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία