BACK TO
TOP
Πιστοποίηση

Ενημερωτικές δράσεις του Ε.Φ.Ε.Τ. στη 10η «ΖΩΟΤΕΧΝΙΑ 2017»

Το παρών έδωσαν τα στελέχη του Ε.Φ.Ε.Τ. στη 10η διεθνή έκθεση ZΩΟΤΕΧΝΙΑ 2017» ενημερώνοντας τους επισκέπτες της έκθεσης σχετικά με τις υποχρεώσεις των επιχειρήσεων τροφίμων και τις προτεραιότητες του Φορέα ως προς την ενημέρωση των καταναλωτών.

Ενημερωτικές δράσεις του Ε.Φ.Ε.Τ.  στη 10η «ΖΩΟΤΕΧΝΙΑ 2017»

3
0
Πιο συγκεκριμένα, στο πλαίσιο της συμμετοχής του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων (Υπ.Α.Α.Τ.) και των εποπτευόμενων φορέων του στη 10η διεθνή έκθεση για την κτηνοτροφία και την πτηνοτροφία με τίτλο «ZΩΟΤΕΧΝΙΑ 2017» («Zootechnia 2017»), από τις 2 έως 5 Φεβρουαρίου 2017 (http://zootechnia.helexpo.gr/), ο Ε.Φ.Ε.Τ. και ειδικότερα η Περιφερειακή Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας (Π.Δ.Κ.Μ.), σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Εκπαίδευσης – Ενημέρωσης – Πληροφορικής (Δ.Ε.Ε.Π.) της Κεντρικής Υπηρεσίας (Κ.Υ.), έλαβε μέρος στοχεύοντας στην ενημέρωση των καταναλωτών και των επιχειρήσεων τροφίμων σε θέματα της αρμοδιότητάς του.

Το περίπτερο επισκέφτηκε μεταξύ άλλων ο Αναπληρωτής Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Ιωάννης Τσιρώνης, ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου, κ. Νικόλαος Αντώνογλου, καθώς και υπηρεσιακοί παράγοντες και πλήθος πολιτών

Εκ μέρους των υπαλλήλων του Ε.Φ.Ε.Τ., έγινε ιδιαίτερη αναφορά προς τις επιχειρήσεις τροφίμων και τους καταναλωτές σχετικά με τη λειτουργία της ιστοσελίδας (http://www.efet.gr), όπου προσφέρεται διαρκής ενημέρωση μέσω των ανακοινώσεων, της ηλεκτρονικής κοινοποίησης προς τους εγγεγραμμένους στο «Newsletter» της ισχύουσας βασικής νομοθεσίας για την υγιεινή και την ασφάλεια των τροφίμων και μέσω της περιήγησης στο δωρεάν διαθέσιμο προς όλους σχετικό πλούσιο υλικό αναφοράς στην ηλεκτρονική βιβλιοθήκη, καθώς επίσης και για τη  δυνατότητα της επικοινωνίας τους με τον Ε.Φ.Ε.Τ. μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης info@efet.gr.
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία