BACK TO
TOP
Πιστοποίηση

Μεγάλο Χρυσό για το Chateau – Le Grand Blanc

Σε έναν από τους δημοφιλέστερους διαγωνισμούς οίνου, στον «17Ο Διεθνή Διαγωνισμό Οίνου και Αποσταγμάτων Θεσσαλονίκης», που διεξήχθη στις 1-3 Μαρτίου, το νεοαφιχθέν «Chateau – Le Grand Blanc», απέσπασε τη σπουδαιότερη διάκριση, το Μεγάλο Χρυσό.

Μεγάλο Χρυσό για το Chateau – Le Grand Blanc

20
0
Το Chateau - Le Grand Blanc, 2015, ΠΓΕ Σιθωνία, αποτελεί ένα σπάνιο blend τριών γηγενών ποικιλιών από Μαλαγουζιά, Ασύρτικο και Λημνιό (Blanc De Noir). Διαθέτει ένα πολύπλοκο μπουκέτο αρωμάτων, ενώ η σύνθεση των παραπάνω ποικιλιών του προσδίδει ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που απογειώνουν τη δυναμική παλαίωσής του. Eίναι το νεότερο μέλος της συλλογής των βιολογικών οίνων του Κτήματος Πόρτο Καρράς και κυκλοφόρησε μόλις δύο μήνες πριν στην Ελληνική και Διεθνή αγορά

Η απονομή των μεταλλίων θα πραγματοποιηθεί στη διάρκεια επίσημου δείπνου, το Σάββατο 11/03/2017 και ώρα 19:30 στην Αίγλη Ζαππείου στην Αθήνα, στα πλαίσια της Έκθεσης Οινόραμα, που διεξάγεται στις 11-13/3/2017, στο Ζάππειο Μέγαρο.

Είναι ιδιαίτερη τιμή για το Κτήμα, αυτό το μεγάλο βραβείο, καθώς πιστεύουμε ότι το Chateau - Le Grand Blanc αποτελεί έναν από τους καλύτερους πρεσβευτές του Ελληνικού οίνου, που θα ξεχωρίσουν στο εξωτερικό μεταξύ χιλιάδων άλλων διεθνών ετικετών.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία