BACK TO
TOP
Πιστοποίηση

Μέσα στις 100 καλύτερες εταιρείες ελαιολάδου η YANNI’S OLIVE GROVE

Μία από τις κορυφαίες ελληνικές εταιρείες παραγωγής ελαιολάδου για το 2016 είναι η YANNI’S OLIVE GROVE και περιλαμβάνεται στη λίστα που δημοσιεύει το EVOO WORLD RANKING (EWR). Όπως σημειώνεται σε ανακοίνωση, το EWR δημιουργήθηκε για να κατατάξει και να προωθήσει τα παγκοσμίως καλύτερα εξαιρετικά παρθένα ελαιόλαδα, ειδικά αυτά που κερδίζουν βραβεία ποιότητας στους αναγνωρισμένους διεθνείς διαγωνισμούς.

Μέσα στις 100 καλύτερες εταιρείες ελαιολάδου η YANNI’S OLIVE GROVE

0
0
Στη λίστα για το 2016 περιλαμβάνονται 41 ελαιόλαδα από την Ισπανία, 22 από την Ιταλία, 8 από την Αμερική, 8 από την Πορτογαλία, 8 από την Αργεντινή, 5 από την Ελλάδα, 3 από τη Χιλή, 2 από το Ισραήλ και ένα από Ν. Αφρική, Αυστραλία, Ουρουγουάη.

Η διευθύντρια της YANNI’S OLIVE GROVE, Εύη Ψούνου Προδρόμου, δήλωσε σχετικά:

«Η παρουσία της εταιρείας μας στις 100 καλύτερες παγκοσμίως εταιρίες παραγωγής ελαιολάδου, αποτελεί μία μεγάλη επιτυχία, η οποία επετεύχθη μέσα στα χρόνια της κρίσης στην χώρα μας και σε μόλις τέσσερα έτη από την ίδρυση μας. Είναι μεγάλη τιμή για μία επιχείρηση με καθαρά αγροτική βάση να περιλαμβάνεται στη συγκεκριμένη λίστα, στην οποία βρίσκονται διεθνώς καταξιωμένες εταιρείες, με πολλά χρόνια παρουσίας στο χώρο. Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι, διότι καταφέραμε να εντάξουμε την Χαλκιδική στις κορυφαίες περιοχές παραγωγής ελαιολάδου του κόσμου και ταυτόχρονα να έχουμε καθένα από τα τρία μονοποικιλιακά μας αγουρέλαια στην λίστα των TOP100 καλύτερων ελαιολάδων σε παγκόσμιο επίπεδο. Αξίζει να σημειωθεί, ότι από τα 5 ελληνικά ελαιόλαδα, τα οποία διακρίθηκαν τα τρία ανήκουν στην εταιρεία μας. Θα πρέπει να συμπληρώσω, ότι μέσα στο 2016 η εταιρεία μας κέρδισε συνολικά 20 διεθνή βραβεία ανώτατης ποιότητας από τους μεγαλύτερους διαγωνισμούς του κόσμου. Στόχος μας είναι το brand name “YANNI’S OLIVE GROVE” να παραμείνει στην κορυφή και να κατακτήσει και άλλες διεθνείς διακρίσεις, που θα επιβεβαιώνουν την απαράμιλλη ποιότητα των αγουρελαίων μας».  
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία