Σε ανακοίνωση που εξέδωσε μετά την ολοκλήρωση της ημερίδας, η ΠΕΤΕΤ εκφράζει τις ευχαριστίες της προς όλους τους συμμετέχοντες για την εμπιστοσύνη καθώς και το ενδιαφέρον με το οποίο παρακολούθησαν την εκδήλωση
Αναλυτικά το δελτίο τύπου
Ιδιαιτέρως ευχαριστούμε
1. Τη διοργανώτρια εταιρία 3ΕΚ-Οργάνωση εκθέσεων για την φιλοξενία
2. Τον κ. Ιωάννη Τσάκνη, Κοσμήτορα Σχολής Τεχνολογίας Τροφίμων Τ.Ε.Ι. Αθήνα
3. Την κα Β. Παπαδημητρίου, Γ.Διευθύντρια Σ.Ε.Β.Τ
4. Τον κ. Χαράλαμπο Αγγελούδη, Διευθυντή Πιστοποίησης Συστημάτων Διαχείρισης και Προϊόντων TUV AUSTRIA HELLA
Καθώς και τους εξαιρετικούς ομιλητές που μας τίμησαν προσεγγίζοντας με μεγάλη επάρκεια και ευαισθησία για το περιβάλλον τα θέματά τους
1. Ν. Σηφάκη, Αν. Διευθυντή Πιστοποίησης και Επικεφαλής του τομέα περιβάλλοντος TUV AUSTRIA HELLAS
2. Δρ Φωτεινή Σάλτα, Σύμβουλο προγραμμάτων ΣΕΒΤ
3. Δρ Μιχάλη Χατζηευσταθίου, Συνεργάτη Ερευνητή, Εργαστήριο Τοπικής & Νησιωτικής Ανάπτυξης, Τμήμα Περιβάλλοντος, Πανεπιστήμιο Αιγαίου –Πρόεδρο Ε.Ε και R&D ΠΑΣΤΙ
4. Δρ Παναγιώτα Δρίλλια, Αναλυτικά εργαστήρια Τσακαλίδης
5. Βασίλειο Αθανασιάδη, MSc Τεχνολόγο Τροφίμων – Υποψήφιο Διδάκτορα
6. Δρ Χρήστο Αποστολόπουλο, Δ/ντή Ολικής Ποιότητας (SHEQA) &Ασφάλειας Τροφίμων, FrieslandCampina Hella
7. Χρήστο Αβαγιαννό, Τεχνολόγο Τροφίμων MS
8. Θωμά Ζαφειριάδη, Τεχνολόγο Τροφίμων MSc - Κτηνίατρ
Τέλος ευχαριστούμε την Γ. Γραμματέα Μαρίνα Πούλιου για τον εξαιρετικό συντονισμό , τα μέλη της διοίκησης Μαριάννα Τρίμα, Μηλένα Μαργέλη και Παναγιώτη Μανιατέα για την συμβολή τους στην οργάνωση της ημερίδας. Τα μέλη μας Εύα Κωσταντίνη, Κωνσταντίνο Τζόγια, Αθανασία Αντωνίου, Παναγιώτα Βλάχου καθώς και την πολυπληθή εθελοντική ομάδα που υλοποίησε με τον καλύτερο τρόπο τη δράση και στελέχωσε το περίπτερο στην έκθεση
Τέλος δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε με αμείωτη ένταση δράσεις και πρωτοβουλίες σε όλο το επιστημονικό και επαγγελματικό φάσμα του τομέα τροφίμων στην Ελλάδα.
Αναλυτικά το δελτίο τύπου
Ιδιαιτέρως ευχαριστούμε
1. Τη διοργανώτρια εταιρία 3ΕΚ-Οργάνωση εκθέσεων για την φιλοξενία
2. Τον κ. Ιωάννη Τσάκνη, Κοσμήτορα Σχολής Τεχνολογίας Τροφίμων Τ.Ε.Ι. Αθήνα
3. Την κα Β. Παπαδημητρίου, Γ.Διευθύντρια Σ.Ε.Β.Τ
4. Τον κ. Χαράλαμπο Αγγελούδη, Διευθυντή Πιστοποίησης Συστημάτων Διαχείρισης και Προϊόντων TUV AUSTRIA HELLA
Καθώς και τους εξαιρετικούς ομιλητές που μας τίμησαν προσεγγίζοντας με μεγάλη επάρκεια και ευαισθησία για το περιβάλλον τα θέματά τους
1. Ν. Σηφάκη, Αν. Διευθυντή Πιστοποίησης και Επικεφαλής του τομέα περιβάλλοντος TUV AUSTRIA HELLAS
2. Δρ Φωτεινή Σάλτα, Σύμβουλο προγραμμάτων ΣΕΒΤ
3. Δρ Μιχάλη Χατζηευσταθίου, Συνεργάτη Ερευνητή, Εργαστήριο Τοπικής & Νησιωτικής Ανάπτυξης, Τμήμα Περιβάλλοντος, Πανεπιστήμιο Αιγαίου –Πρόεδρο Ε.Ε και R&D ΠΑΣΤΙ
4. Δρ Παναγιώτα Δρίλλια, Αναλυτικά εργαστήρια Τσακαλίδης
5. Βασίλειο Αθανασιάδη, MSc Τεχνολόγο Τροφίμων – Υποψήφιο Διδάκτορα
6. Δρ Χρήστο Αποστολόπουλο, Δ/ντή Ολικής Ποιότητας (SHEQA) &Ασφάλειας Τροφίμων, FrieslandCampina Hella
7. Χρήστο Αβαγιαννό, Τεχνολόγο Τροφίμων MS
8. Θωμά Ζαφειριάδη, Τεχνολόγο Τροφίμων MSc - Κτηνίατρ
Τέλος ευχαριστούμε την Γ. Γραμματέα Μαρίνα Πούλιου για τον εξαιρετικό συντονισμό , τα μέλη της διοίκησης Μαριάννα Τρίμα, Μηλένα Μαργέλη και Παναγιώτη Μανιατέα για την συμβολή τους στην οργάνωση της ημερίδας. Τα μέλη μας Εύα Κωσταντίνη, Κωνσταντίνο Τζόγια, Αθανασία Αντωνίου, Παναγιώτα Βλάχου καθώς και την πολυπληθή εθελοντική ομάδα που υλοποίησε με τον καλύτερο τρόπο τη δράση και στελέχωσε το περίπτερο στην έκθεση
Τέλος δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε με αμείωτη ένταση δράσεις και πρωτοβουλίες σε όλο το επιστημονικό και επαγγελματικό φάσμα του τομέα τροφίμων στην Ελλάδα.