BACK TO
TOP
Πιστοποίηση

Έκλεισε τον κύκλο του τo «Ναι στα φρούτα Ναι στα λαχανικά»

Το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2018, με αφορμή τη λήξη της λειτουργίας του θεματικού πάρκου «Οι Μυστικοί κόσμοι» του Ευγένιου Τριβιζά πραγματοποιήθηκε και η τελετή λήξης των ενημερώσεων «Ναι στα φρούτα Ναι στα λαχανικά» στο πλαίσιο του προγράμματος «Δράσεις ενημέρωσης φρέσκων φρούτων και λαχανικών σε σχολεία», με τη συγχρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της Ελλάδας.

Έκλεισε τον κύκλο του τo «Ναι στα φρούτα Ναι στα λαχανικά»

0
0

Το πρόγραμμα «Ναι στα Φρούτα Ναι στα λαχανικά» έκλεισε τον κύκλο του και αποχαιρέτισε τους «Μυστικούς κόσμους» του Ευγένιου Τριβιζά, στην Helexpo, στο Μαρούσι, όπου φιλοξενήθηκε συνδυάζοντας άψογα την ενημέρωση 30.000 περίπου μαθητών για τις ευεργετικές επιπτώσεις της κατανάλωσης φρούτων και λαχανικών, με τον μαγικό κόσμο των παραμυθιών.


Παράλληλα αποχαιρέτισε κοινό, φορείς, συνεργάτες και εκπροσώπους των ΜΜΕ μέσα από μία σύντομη και διασκεδαστική τελετή όπου Θέαμα, τραγούδι, αναμνηστικά δώρα, και το γνωστό ρητό «τρώμε καθημερινά 5 φρούτα και λαχανικά» θα είναι οι ευχάριστες αναμνήσεις όλων.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσίαση της η αγαπημένη μας Κάρμεν Ρουγγέρη, και ανέδειξε μέσα από κλήρωση 10 τυχερούς νικητές του διαγωνισμού, με έπαθλο ένα lap top.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία