BACK TO
TOP
Πιστοποίηση

Πρωτοβουλίες για το παιδί και την κοινωνία από την FrieslandCampina Hellas-NOYNOY

Ένα ολιστικό πρόγραμμα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης με δράσεις σε τρεις στρατηγικούς πυλώνες, την καλύτερη διατροφή για τον κόσμο, την προστασία του φυσικού πλούτου και τη συνεισφορά στη βιώσιμη γεωργία υλοποίησε και το 2017 η FrieslandCampina Hellas-ΝΟΥΝΟΥ.

1
0

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, «Αθόρυβα, υπεύθυνα και αποτελεσματικά, το 2017 συνέχισε την προσπάθειά της να προάγει την υγεία και τη σωστή διατροφή στην κοινωνία, και ιδιαίτερα να φροντίζει για τη σωστότερη διατροφή των παιδιών, με την υλοποίηση δυο προγραμμάτων ΕΚΕ:

1)Με το πρόγραμμα «ΝΟΥΝΟΥ: Ένα ποτήρι γάλα για κάθε παιδί», η FrieslandCampina Hellas-ΝΟΥΝΟΥ το 2017 πρόσφερε 600.000 ποτήρια γάλα σε παιδιά που φιλοξενούνται σε δομές υποστήριξης ανηλίκων στην Ελλάδα. Από το 2015 που υλοποιείται το πρόγραμμα έχουν προσφερθεί περισσότερα από 1.600.000 ποτήρια γάλα σε δεκάδες ιδρύματα. 

2)Με το πρόγραμμα «Φροντίδα & Αγάπη»  η FrieslandCampina Hellas-ΝΟΥΝΟΥ πρόσφερε γαλακτοκομικά προϊόντα, όπως γάλα, τυρί, παιδικές τροφές, βούτυρο και γιαούρτι, σε περισσότερους από 350 φορείς και κοινωνικές δομές. Η αξία των προϊόντων που διατέθηκαν μέσα στο 2017 είναι μεγαλύτερη των 230.000 ευρώ. Η εταιρία μέσω του προγράμματος ενισχύει φορείς όπως ορφανοτροφεία, οίκους ευγηρίας, κοινωνικά παντοπωλεία, συσσίτια, κέντρα αποκατάστασης, Δήμους, Ιδρύματα της Εκκλησίας και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και ειδικές δομές που προσφέρουν βοήθεια σε ενήλικες και οικογένειες που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα ή περιέρχονται σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης. Η συνολική προσφορά του προγράμματος τα τελευταία επτά χρόνια ξεπερνά το 1.8 εκατ. ευρώ.

Η σημαντικότερη επιβράβευση για την FrieslandCampina Hellas-ΝΟΥΝΟΥ προέρχεται από τα εκατοντάδες ευχαριστήρια γράμματα των Ελλήνων καταναλωτών, οργανώσεων και φορέων που λαμβάνει καθημερινά ενώ η κοινωνική προσφορά της αναγνωρίστηκε από την ένωση «Μαζί για το Παιδί», η οποία απένειμε στην εταιρεία τιμητική διάκριση τον Ιανουάριο του 2018.

Η FrieslandCampina Hellas-ΝΟΥΝΟΥ, επιστρέφοντας στην κοινωνία την εμπιστοσύνη που της δείχνει, επιβεβαιώνει για μία ακόμη φορά την υπεύθυνη στάση της και ανανεώνει την υπόσχεσή της να βρίσκεται δίπλα στην ελληνική οικογένεια, τώρα και στο μέλλον».

 

Σχετικά με τη FrieslandCampina

Η Royal  FrieslandCampina, είναι απόλυτα προσηλωμένη στην παροχή διατροφικών προτάσεων που βοηθούν εκατομμύρια καταναλωτές κάθε μέρα να ακολουθούν διατροφικά πρότυπα, τα οποία συμβάλουν στη διατήρηση της καλής υγείας του ανθρώπινου οργανισμού με προϊόντα άριστης ποιότητας. Με τζίρο που ανέρχεται στα 12 δις ευρώ, η FrieslandCampina συγκαταλέγεται στις μεγαλύτερες εταιρίες παραγωγής γαλακτοκομικών προϊόντων στον κόσμο με γραφεία σε 33 χώρες, εξαγωγές σε περισσότερες από 100 χώρες, 23,675 εργαζόμενους και 19.000 μέλη-κτηνοτρόφους στην Ολλανδία, τη Γερμανία και το Βέλγιο.

Η FrieslandCampina Hellas ιδρύθηκε το 1983 και  διαθέτει  στην Ελλάδα μια ευρεία γκάμα γαλακτοκομικών  προϊόντων ανταποκρινόμενη στις  σύγχρονες διατροφικές απαιτήσεις των ελλήνων. Διαθέτει στην Ελληνική αγορά βρεφικά γάλατα και κρέμες, γάλατα εβαπορέ και υψηλής παστερίωσης, γιαούρτια, κρέμες γάλακτος, βούτυρα  και τυριά με την επωνυμία ΝΟΥΝΟΥ, FRISO, MILNER, FINA. Παράλληλα, διακινεί  και προϊόντα για επαγγελματική χρήση με άλλες επωνυμίες της μητρικής εταιρείας. Η μονάδα παραγωγής γάλακτος της FrieslandCampina Hellas στη Βιομηχανική Περιοχή της Πάτρας, λειτουργεί από 2004, με υπερσύγχρονο εξοπλισμό ακολουθώντας τις τελειότερες διαδικασίες διασφάλισης ποιότητας και υπό την εποπτεία άρτια καταρτισμένου προσωπικού.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία