BACK TO
TOP
Πιστοποίηση

Το Νοέμβριο η Dairy Expo για γαλακτοκομία και τυροκομία

Το τριήμερο 10-12 Νοεμβρίου 2018, στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo, δίπλα στο Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, στα Σπάτα θα πραγματοποιηθεί η έκθεση Dairy Expo, όπως ανακοινώθηκε από την εκδοτική και εκθεσιακή εταιρεία o.mind Creatives.

Το Νοέμβριο η Dairy Expo για γαλακτοκομία και τυροκομία

1
0

Ο δυναμικός κλάδος του γάλακτος και των προϊόντων του, απέκτησαν πλέον το δικό τους σημείο συνάντησης για τους επαγγελματίες της ελληνικής αγοράς και όχι μόνο. Σκοπός της έκθεσης DAIRY EXPO είναι να συμβάλει στην πρόοδο και ανάπτυξη του κλάδου, στη γνωστοποίηση των ελληνικών τυροκομικών και γαλακτοκομικών προϊόντων και στην ισχυροποίηση της θέσης των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται σε αυτόν τον τομέα αιχμής της ελληνικής οικονομίας.

Παρότι ένας μεγάλος αριθμός επιχειρήσεων και επαγγελματιών δραστηριοποιούνται στον κλάδο των γαλακτοκομικών - τυροκομικών προϊόντων, δεν υπήρχε μία εξειδικευμένη έκθεση, αντάξια της σημασίας και του μεγέθους του, που ανέκαθεν αποτελούσε δομικό στοιχείο της ελληνικής οικονομίας. Έτσι δημιουργήσαμε ένα εκθεσιακό γεγονός υψηλού επιπέδου, σε ένα εκθεσιακό κέντρο ευρωπαϊκών προδιαγραφών, που προσελκύει το ενδιαφέρον Ελλήνων και ξένων επισκεπτών, αναδεικνύοντας τα ελληνικά γαλακτοκομικά και τυροκομικά προϊόντα, αλλά και τους εμπόρους και κατασκευαστές εξοπλισμών τυροκομείων, γαλακτοκομικών και κτηνοτροφικών μονάδων.

Προσκαλούμε και ενθαρρύνουμε όλους εσάς τους επαγγελματίες που ασχολείστε με τη γαλακτοβιομηχανία και τυροκομία, να δηλώσετε συμμετοχή στην 5η έκθεση DAIRY EXPO 2018, η οποία διοργανώνεται για τον δικό σας κλάδο, και να εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία να αναδείξετε και να προωθήσετε τα προϊόντα σας με τον καλύτερο τρόπο προσεγγίζοντας νέες δυναμικές αγορές.

Περισσότερες πληροφορίες στο www.dairyexpo.gr/

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία