BACK TO
TOP
Πιστοποίηση

Στην «αγία τριάδα» του ελληνικού οίνου μαζί με την Κουράκου και τον Μπουτάρη

Από µουρµούρες σχόλια και κριτικές άλλο τίποτα, όµως στο τέλος, οι περισσότεροι του βγάζουν το καπέλο! Ο λόγος για τον Ντίνο Στεργίδη, τον άνθρωπο που ξέρει όσο λίγοι το κρασί, που έχει συµβάλει περισσότερο από τον καθένα στην αναδιάταξη του αµπελοοινικού κλάδου στη χώρα µας και που έχει πάντα έναν τρόπο να εκπλήσσει µε το ανήσυχο πνεύµα του.

Στην «αγία τριάδα» του ελληνικού οίνου μαζί με την Κουράκου και τον Μπουτάρη

1
0

Μάλλον είναι δύσκολο να του βρεις έναν τίτλο, άλλωστε και ο ίδιος περιφρονεί τις ταµπέλες, σε κάθε περίπτωση ωστόσο το κρασί είναι κάτι που τον ακολουθεί, όπου σταθεί κι όπου βρεθεί.

Γεννήθηκε σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Agrenda, στην Αυστραλία, γαλουχήθηκε στη Γαλλία, ζει και εργάζεται στην Ελλάδα. Έχει συνδέσει το όνοµά του µε το Οινόραµα, µια έκθεση που γίνεται αυτό το σαββατοκύριακο (10 µε 12 Μαρτίου) στο Ζάππειο και η οποία ενώνει εδώ και χρόνια τα ανοιχτά µυαλά του αµπελοοινικού τοµέα, δίνοντας κάθε φορά την υπόσχεση ότι το ελληνικό κρασί µπορεί να κατακτήσει ολόκληρο τον κόσµο.

Παρ’ ότι άνθρωπος του κρασιού, εικάζεται πως ο Ντίνος Στεργίδης… χύνει συχνά την καρδάρα µε το γάλα, την οποία, βέβαια, έχει πάντα τον τρόπο να ξαναγεµίζει και µάλιστα εκεί που δεν το περιµένεις. Όπως αυτές τις µέρες µε το Οινόραµα 2018 στο Ζάππειο, όπου τον ακολουθούν περί τα 350 οινοποιεία και κάπου 2.000 ετικέτες.   

Βρείτε εδώ ολόκληρο το σχετικό δημοσίευμα  

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία