BACK TO
TOP
Πιστοποίηση

Το νερό ΑΥΡΑ στον μαραθώνιο «Μέγας Αλέξανδρος» Θεσσαλονίκης

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ, σύμμαχος στις αθλητικές δραστηριότητες όλης της χώρας, βρέθηκε για τρίτη συνεχή χρονιά στο πλευρό όλων των δρομέων που έτρεξαν στον Stoiximan.gr 13ο Διεθνή Μαραθώνιο Θεσσαλονίκης «Μέγας Αλέξανδρος». Διαδίδοντας το μήνυμα της αθλητικής ενέργειας, προσέφερε στους δρομείς την απαραίτητη ενυδάτωση και αναζωογόνηση που χρειάζονται για να πάρουν ενέργεια και να συνεχίσουν την προσπάθειά τους.

Το νερό ΑΥΡΑ στον μαραθώνιο «Μέγας Αλέξανδρος» Θεσσαλονίκης

0
0

Το μεγαλύτερο αθλητικό δρώμενο της Θεσσαλονίκης πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, 1 Απριλίου, με τη συμμετοχή  πάνω από 20.000 δρομέων, από όλη τη χώρα αλλά και το εξωτερικό, που έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και πέρασαν πανηγυρικά τη γραμμή του τερματισμού. Φυσικά, από αυτή τη γιορτή του αθλητισμού, δε θα μπορούσε να λείπει η AVRA Running Team, η οποία έλαβε μέρος με τη συμμετοχή 80 δρομέων, εργαζομένων και φίλων της Coca-Cola Τρία Έψιλον.

 

Παράλληλα, το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ, υποστηρίζοντας όλους τους δρομείς του Μαραθωνίου, ήταν διαθέσιμο σε όλα τα σημεία ανεφοδιασμού, παρακινώντας έτσι τους δρομείς να φροντίζουν την ΑΥΡΑ τους, καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδρομής. Με αυτό τον τρόπο, τους προσέφερε την απαραίτητη ισορροπία, φροντίδα, ευεξία και ενέργεια που χρειάζονταν για να ξεπεράσουν τον εαυτό τους και να τερματίσουν σε έναν τόσο σημαντικό αγώνα.

 

Εδώ και 29 χρόνια, το Φυσικό Μεταλλικό ΑΥΡΑ και η Coca-Cola Τρία Έψιλον, διαδίδουν το μήνυμα του αθλητισμού και της καλής φυσικής κατάστασης, προάγοντας έναν ισορροπημένο τρόπο ζωής και αναδεικνύοντας τη σημασία της ενυδάτωσης και της ευεξίας. Ενισχύουν με κάθε ευκαιρία τις τοπικές κοινωνίες και στηρίζουν έμπρακτα τη Θεσσαλονίκη και όλη την Ελλάδα.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία