BACK TO
TOP
Πιστοποίηση

Την ΚitKat Ruby έφερε και στην Ευρώπη η Nestlé

Η Nestlé αποκάλυψε την KitKat Ruby στους λάτρεις της σοκολάτας στην Ευρώπη, μετά το επιτυχημένο ντεμπούτο της στην Ιαπωνία και την Κορέα τον Ιανουάριο.

Την ΚitKat Ruby έφερε και στην Ευρώπη η Nestlé

1
0

Πρόκειται για μια τραγανή γκοφρέτα με τα τέσσερα δάκτυλα, που καλύπτεται με σοκολάτα Ruby, η οποία έχει μια χαρακτηριστικά έντονη φρουτένια γεύση μούρων, χωρίς την προσθήκη κάποιας επιπλέον γεύσης ή χρώματος.

Όπως αναφέρει ανακοίνωση της εταιρείας, «αξιοποιώντας την ταχύτητα και την ευελιξία της στον τομέα της καινοτομίας, η Nestlé είναι η πρώτη εταιρεία που παράγει και λανσάρει αυτόν τον τέταρτο τύπο σοκολάτας – μετά από τη μαύρη, τη γάλακτος και τη λευκή – στους καταναλωτές σε όλο τον κόσμο μέσα από την παγκόσμια μάρκα της Nestlé KitKat».

«Οι ομάδες μας παγκοσμίως ασχολήθηκαν μόνο τέσσερις μήνες για να αναπτύξουν το πρώτο προϊόν από τη στιγμή που ανακαλύφθηκε η σοκολάτα Ruby. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι με την ταχύτητα και την καινοτομία που φέρνει η KitKat Ruby και είμαστε πλέον ενθουσιασμένοι που την προσφέρουμε σε περισσότερους καταναλωτές στην Ευρώπη», είπε ο Alexander von Maillot, ο επικεφαλής της κατηγορίας της Σοκολάτας για τον Όμιλο. Πρόσθεσε ότι η Nestlé συνεχίζει να αναπτύσσει την κορυφαία διεθνή της μάρκα σοκολάτας σε όλο τον κόσμο και το λανσάρισμα της KitKat Ruby είναι μια επιπλέον απόδειξη για αυτό.

Σημειώνεται ότι η KitKat Ruby παρασκευάζεται στο Αμβούργο της Γερμανίας χρησιμοποιώντας κόκκους κακάο πιστοποιημένους από το UTZ. Η KitKat Ruby θα είναι διαθέσιμη στις μεγάλες αλυσίδες λιανικής σε όλη την Ευρώπη, ξεκινώντας από το Ηνωμένο Βασίλειο την ερχόμενη εβδομάδα, για να καλύψει την όλο και μεγαλύτερη επιθυμία των καταναλωτών να δοκιμάζουν νέες τάσεις.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία