BACK TO
TOP
Πιστοποίηση

Βραβείο στα Health & Safety Awards για τη FrieslandCampina Hellas

Το υψηλότερο και μοναδικό βραβείο στα Health & Safety Awards 2018 για το πρόγραμμα-στόχο Safety at Work στην ενότητα Εταιρείες, Φορείς και Οργανισμοί και κατηγορία Βιομηχανία Τροφίμων + Ποτών κατέκτησε η FrieslandCampina Hellas, θέτοντας ως προτεραιότητα των άνθρωπο και την ασφάλειά του σε κάθε επίπεδο.

Βραβείο στα Health & Safety Awards για τη FrieslandCampina Hellas

2
0

H FrieslandCampina Hellas, θέτοντας ως προτεραιότητα των άνθρωπο και την ασφάλειά του σε κάθε επίπεδο, κατέκτησε το υψηλότερο και μοναδικό βραβείο στα Health & Safety Awards 2018 για το πρόγραμμα-στόχο Safety at Work στην ενότητα Εταιρείες, Φορείς & Οργανισμοί και κατηγορία Βιομηχανία Τροφίμων + Ποτών. Η εταιρεία απέδειξε στην πράξη την ολιστική εφαρμογή των απαιτήσεων των συστημάτων διαχείρισης για την ασφάλεια και υγεία των εργαζομένων της, σε κάθε επίπεδο της λειτουργίας της.

Το υψηλότερο και μοναδικό βραβείο στα Health & Safety Awards 2018 για το πρόγραμμα-στόχο Safety at Work στην ενότητα Εταιρείες, Φορείς και Οργανισμοί και κατηγορία Βιομηχανία Τροφίμων + Ποτών κατέκτησε η FrieslandCampina Hellas, θέτοντας ως προτεραιότητα των άνθρωπο και την ασφάλειά του σε κάθε επίπεδο.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, η εταιρεία απέδειξε στην πράξη την ολιστική εφαρμογή των απαιτήσεων των συστημάτων διαχείρισης για την ασφάλεια και υγεία των εργαζομένων της, σε κάθε επίπεδο της λειτουργίας της.

Η FrieslandCampina Hellas έχει δημιουργήσει το εταιρικό πρόγραμμα Safety at Work, πρωταρχικός στόχος του οποίου είναι τα τέσσερα μηδενικά: 0 ατυχήματα, 0 ποιοτικά περιστατικά, 0 απόβλητα & 0 μη-ικανοποιημένοι πελάτες και καταναλωτές. Στην κατεύθυνση αυτή, διοργανώθηκαν εκπαιδεύσεις με τίτλο Safety-Health-Environment Days (SHE) οι οποίες δεν έχουν στόχο μόνο να μεταφέρουν γνώσεις ή να περιγράψουν ασφαλείς τρόπους εργασίας αλλά να αλλάξουν στην πράξη τη νοοτροπία και τον τρόπο σκέψης των εργαζομένων. Το σύνολο των ωρών εκπαίδευσης από το 2014 μέχρι σήμερα έχει ξεπεράσει τις 5400 ώρες εκπαίδευσης, εστιάζοντας τόσο στους εργαζόμενους και τους συνεργάτες της εταιρείας όσο και στους επισκέπτες του εργοστασίου στην Πάτρα.

Τα σημαντικά αποτελέσματα του προγράμματος οδήγησαν και στη βράβευση της FrieslandCampina Hellas από τη μητρική της εταιρεία στην Ολλανδία το Global SHE βραβείο «1000 LTA (Lost Time Accident), free days»  για το εργοστάσιο στην Πάτρα, το οποίο έχει ξεπεράσει τις 1000 ημέρες συνεχούς λειτουργίας χωρίς κανένα απολύτως ατύχημα, γεγονός ιδιαιτέρως σπάνιο σε παραγωγικές εγκαταστάσεις.

Η FrieslandCampina Hellas έχει υιοθετήσει μια συνολική προσέγγιση σε κάθε λειτουργική και παραγωγική της δραστηριότητα, που θεμελιώνεται στο τρίπτυχο Άνθρωπος – Περιβάλλον – Τρόφιμα σε ισόπλευρη ισορροπία. Είναι ένα ανθρωποκεντρικό τρίπτυχο όπου ο άνθρωπος ως υπέρτατη αξία χαρακτηρίζει και τους τρεις άξονες του τριπτύχου, υπογραμμίζονται έτσι  την στρατηγική επιλογή της εταιρείας να υλοποιεί με συνέπεια το όραμά της με υπευθυνότητα για την εργασιακή ευφορία, για το περιβάλλον, για την παραγωγή υγιεινών και ασφαλών τροφίμων για όλους.

 

Σχετικά με τη FrieslandCampina

Η Royal  FrieslandCampina, είναι απόλυτα προσηλωμένη στην παροχή διατροφικών προτάσεων που βοηθούν εκατομμύρια καταναλωτές κάθε μέρα να ακολουθούν διατροφικά πρότυπα, τα οποία συμβάλουν στη διατήρηση της καλής υγείας του ανθρώπινου οργανισμού με προϊόντα άριστης ποιότητας. Με τζίρο που ανέρχεται στα 12 δις ευρώ, η FrieslandCampina συγκαταλέγεται στις μεγαλύτερες εταιρίες παραγωγής γαλακτοκομικών προϊόντων στον κόσμο με γραφεία σε 33 χώρες, εξαγωγές σε περισσότερες από 100 χώρες, 23,675 εργαζόμενους και 19.000 μέλη-κτηνοτρόφους στην Ολλανδία, τη Γερμανία και το Βέλγιο.

Η FrieslandCampina Hellas  ιδρύθηκε το 1983 και  διαθέτει  στην Ελλάδα μια ευρεία γκάμα γαλακτοκομικών  προϊόντων ανταποκρινόμενη στις  σύγχρονες διατροφικές απαιτήσεις των ελλήνων. Διαθέτει στην Ελληνική αγορά βρεφικά γάλατα και κρέμες, γάλατα εβαπορέ και υψηλής παστερίωσης, γιαούρτια, κρέμες γάλακτος, βούτυρα  και τυριά με την επωνυμία ΝΟΥΝΟΥ, FRISO, MILNER, FINA. Παράλληλα, διακινεί  και προϊόντα για επαγγελματική χρήση με άλλες επωνυμίες της μητρικής εταιρείας. Η μονάδα παραγωγής γάλακτος της FrieslandCampina Hellas στη Βιομηχανική Περιοχή της Πάτρας, λειτουργεί από 2004, με υπερσύγχρονο εξοπλισμό ακολουθώντας τις τελειότερες διαδικασίες διασφάλισης ποιότητας και υπό την εποπτεία άρτια καταρτισμένου προσωπικού.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία