BACK TO
TOP
Πιστοποίηση

Βραβείο για καινοτομία στη διδασκαλία στη σχολή Meat Pro

Στη Σχολή MEAT PRO απονεμήθηκε το χρυσό βραβείο στην κατηγορία «Καινοτομία στη Διδασκαλία» στα Education Leaders Awards 2018.

Βραβείο για καινοτομία στη διδασκαλία στη σχολή Meat Pro

1
0
Την Παρασκευή 18 Μαΐου 2018 στο συνεδριακό κέντρο του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής ολοκληρώθηκαν τα Education Leaders Awards 2018 powered by RDC informatics. Στην τελετή απονομής ανακοινώθηκαν οι νικητές των βραβείων, που για 3η συνεχόμενη χρονιά, διοργάνωσε η εταιρεία Boussias Communications. Η κριτική επιτροπή της διοργάνωσης αποτελείται από καταξιωμένα, στο χώρο της εκπαίδευσης, μέλη, με πρόεδρο την πρώην Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων, Άννα Διαμαντοπούλου. Στόχος του θεσμού είναι η αναγνώριση και η επιβράβευση των καλύτερων πρακτικών και μεθόδων στον χώρο της Εκπαίδευσης.
Το βραβείο αυτό είναι μια σημαντική στιγμή για τη MEAT PRO καθώς αποτελεί την επίσημη αναγνώριση του εκπαιδευτικού της έργου. Κύριο μέλημα του έργου αυτού ήταν εξαρχής η χρήση των πιο σύγχρονων και αποτελεσματικών εκπαιδευτικών μεθόδων και εργαλείων όπως: ηλεκτρονική εκπαιδευτική πλατφόρμα, 3D ψηφιακά αρχεία διδασκαλίας, πρότυπα εργαστήρια, αλλά και συνεργασίες με διεθνείς οργανισμούς. Με τις πρακτικές αυτές, η MEAT PRO ανέβασε ψηλά τον πήχη στην εκπαίδευση του κρεοπώλη για πρώτη φορά στην Ελλάδα.
Το βραβείο εκ μέρους της Σχολής παρέλαβε η Διευθύντρια και Marketing Manager της MEAT PRO κα Κατερίνα Μπράλιου.
Όλη η ομάδα της MEAT PRO, και ο ιδρυτής της κος Στέλιος Μαστοράκος, ευχαριστούν την εταιρία Boussias Communications για τη βράβευση και δεσμεύονται να συνεχίσουν την προσπάθεια προς την καινοτομία και την πρωτοπορία του εκπαιδευτικού έργου της Σχολής.
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία