BACK TO
TOP
Πιστοποίηση

Αργυρό ανώτερης γεύσης το Chutney μανιτάρι της Terra Fyllida

Το αργυρό βραβείο στην κατηγορία Ανώτερης Γεύσης και Ποιότητας στον διαγωνισμό «Taste Olymp Awards 2018» απέσπασε το Chutney μανιτάρι με τσίλι, κάρυ και πορτοκάλι της Terra Fyllida.

Αργυρό ανώτερης γεύσης το Chutney μανιτάρι της Terra Fyllida

1
0

Ο διαγωνισμός «Taste Olymp Awards» διοργανώθηκε από την Confexpo Ltd και πραγματοποιήθηκε στις 26 και 27 Μαΐου 2018 στο ξενοδοχείο Wyndham Grand Athens με την εποπτεία του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, υπό την αιγίδα και την υποστήριξη πολλών φορέων του χώρου.

«Συνδυάσαμε το εξωτικό ταπεραμέντο των chutneys με το μανιτάρι και δημιουργήσαμε μια ξεχωριστή γλυκόξινη σάλτσα, που κερδίζει τις εντυπώσεις. Επιλέγουμε μόνο άριστες πρώτες ύλες, και παράγουμε τα προϊόντα μας με έμφαση στην ποιότητα. Η διάκριση αυτή επιβραβεύει την επιλογή μας και μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε με νέα προϊόντα που θα κυκλοφορήσουν σύντομα για να εμπλουτίσουν τα τραπέζια σας».

Στο φετινό διαγωνισμό, 25 καταξιωμένοι δοκιμαστές αρχιμάγειροι-chefs και τεχνολόγοι τροφίμων, χωρισμένοι σε 5 επιτροπές, δοκίμασαν 488 δείγματα τροφίμων και ποτών και εκτιμώντας το επίπεδο των διαγωνιζόμενων προϊόντων, απένειμαν Χρυσά, Αργυρά και Χάλκινα βραβεία.

Η Τελετή Απονομής Βραβείων «Taste Olymp Awards 2018» έγινε το Σάββατο 16 Ιουνίου στο ξενοδοχείο Divani Caravel, στην Αθήνα και διήρκησε από τις 17:00 ως τις 20:00.

 

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία