BACK TO
TOP
Πιστοποίηση

Έρχεται το μήλο με την κόκκινη σάρκα!

«Η ισχύς εν τη ενώσει» είπαν 12 βιομηχανίες φρούτων από τις πέντε ηπείρους για χάριν μιας νέας ποικιλίας μήλου με κόκκινη σάρκα. Πρόκειται για μια διεθνή σύμπραξη ονόματι IFORED η οποία αποτελείται από τις 12 εταιρείες μεταποίησης φρούτων που θα δημιουργήσουν από κοινού τις νέες ποικιλίες μήλου με την κόκκινη σάρκα.

Έρχεται το μήλο με την κόκκινη σάρκα!

1
1

«Υπάρχει μεγάλη δυναμική ανάπτυξης για τα κοκκινόσαρκα μήλα», είπε ο Μπρούνο Έσνερ, πρόεδρος του Δ.Σ. του IFORED. «Έχουμε συγκεντρώσει μια θαυμάσια ομάδα έμπειρων καλλιεργητών και επιστημόνων από ολόκληρο τον κόσμο ώστε να αδράξουμε την ευκαιρία αυτής της δυναμικής και να φέρουμε στην αγορά ξεχωριστές ποικιλίες μήλου», συμπλήρωσε.

Το διεθνές κονσόρτσιουμ μεταποιητών δημιουργεί παράλληλα και μια νέα είσοδο στην παγκόσμια βιομηχανία μήλου αφού συνολικά, οι 12 εταιρείες κατέχουν 400.000 στρμ. με μηλεώνες και παράγουν 2 εκατ. μετρικούς τόνους σε ετήσια βάση.

Η εμπορική διάθεση αναμένεται να ξεκινήσει σε περίπου πέντε χρόνια από ποικιλίες τρίτης και τέταρτης γενιάς, που έχουν παραχθεί ειδικά ώστε να έχουν μεγαλύτερο μέγεθος, μεγαλύτερη περιεκτικότητα ζάχαρης, αντοχή στην αποθήκευση και μεγαλύτερο χρόνο διάρκειας ζωής στο ράφι.

Σχόλια (1)
Προσθήκη σχολίου

20-12-2012 19:12ΚΑΛΑΙΤΖΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΛΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΚΚΙΝΗ ΣΑΡΚΑ ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΗ ΝΑ ΜΕ ΑΝΙΜΕΡΟΣΗ ΠΑΡΑΠΑΝΟ

Απάντηση
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία