BACK TO
TOP
Brand name

Οι όμορφες στιγμές μας συνοδεύονται με ποιοτικό κρασί

Η υψηλή αισθητική και οι πιο εξελιγμένες τεχνικές οινοποίησης χρησιμοποιούνται για την παραγωγή ποιοτικού ελληνικού κρασιού και σε συνδυασμό με τις μοναδικές ποικιλίες και την παράδοση της διάσημης αμπελουργικής ζώνης της Ζίτσας, η απόλαυσης του κρασιού παίρνει νέες διαστάσεις.

Οι όμορφες στιγμές μας συνοδεύονται με ποιοτικό κρασί

0
0
Ικανοποιεί όλες τις αισθήσεις, γεννά μοναδικές οινικές εμπειρίες και συναισθήματα. Και μόνο όταν ένα κρασί ανταποκρίνεται σε αυτές τις σύγχρονες και υψηλότατες ποιοτικές και αισθητικές προδιαγραφές καταφέρνει να διακριθεί σε διεθνείς και εγχώριους διαγωνισμούς. Να αξιολογηθεί από καταξιωμένους ειδικούς του χώρου ως ξεχωριστό και να κερδίσει μία θέση στην κάβα κάθε απαιτητικού οινόφιλου ή να συνοδέψει τις όμορφες στιγμές της ζωής μας.



Σήμερα η αναγνώριση της αξεπέραστης αξίας και η εξωστρέφεια των ελληνικών κρασιών μπορούν να επιτευχθούν, μόνο επενδύοντας στη διαρκή και συνολική αναβάθμιση τους. Αυτό επιβάλει η νέα εποχή και σε αυτό ακριβώς δίνει ιδιαίτερη έμφαση το Κτήμα Γκλίναβος, βλέποντας με μεγάλη χαρά τις προσπάθειές του να επιβραβεύονται.


Στις 10 Απριλίου δύο από τα premium κρασιά του διακρίθηκαν για το σχεδιασμό και την καλαισθησία των ετικετών τους στα 13α Ελληνικά Βραβεία Γραφιστικής & Εικονογράφησης, τα γνωστά ως ΕΒΓΕ, ενώ άλλα τέσσερα βραβεύτηκαν για την εξαιρετική τους ποιότητα στο φετινό 14ο Διεθνή Διαγωνισμό Οίνου Θεσσαλονίκης.
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία