BACK TO
TOP
Brand name

Κρασί με προσωπική σφραγίδα από τα οινοποιεία Ρούβαλη

Τη δυνατότητα να παράγει κανείς το δικό του κρασί ξεκινώντας είτε από το αμπέλι, είτε τη δεξαμενή ή το βαρέλι δίνει το ανανεωμένο ηλεκτρονικό κατάστημα www.rouvaliswinery.gr του οινοτέχνη Άγγελου Ρούβαλη. Ακόμη, μπορεί κανείς να επιλέξει το κρασί από τις ποικιλίες που οινοποιούνται και να δημιουργήσει την προσωπική του ετικέτα.

Κρασί με προσωπική σφραγίδα από τα οινοποιεία Ρούβαλη

2
0
Η ενότητα της ιστοσελίδας «Φτιάξε το Δικό σου κρασί», προσφέρει  μέσα από 4 επιλογές, τα εξής:
  • να επιλέξετε το κρασιά του Άγγελου Ρούβαλη και να δημιουργήσετε τις «Δικές σας ετικέτες»,
  • να δημιουργήσετε «το Δικό σας κρασί, με την Δική σας Ετικέτα»,
  • να παλαιώσετε το κρασί σας σε «Δικό σας Βαρέλι» σε συνεργασία με τον οινολόγο του οινοποιείου και
  • να υιοθετήσετε το «Δικό σας Αμπέλι», την έκταση δηλαδή που επιθυμείτε από τους αμπελώνες του οινοποιείου, προκειμένου να εμφιαλώσετε το κρασί σας.


Η ενότητα αυτή σας δίνει την ευκαιρία να δημιουργήσετε κρασί με σταφύλια από το μοναδικό terroir των ορεινών αμπελώνων των πλαγιών της Αιγιαλείας (αμπελουργική ζώνη ΠΟΠ/ΠΓΕ). Επιπλέον, ο κορυφαίος οινολόγος Τάσος Δροσιάδης με την πολύχρονη εμπειρία του, μπορεί να κατευθύνει τους ενδιαφερόμενους ώστε να δημιουργήσουν μοναδικά κρασιά χωρίς να χρειαστεί να επενδύσουν σε αμπελώνες, υπόγεια κελάρια, τεχνικό εξοπλισμό


Στη σελίδα, μπορείτε επίσης να κάνετε τις αγορές των αγαπημένων κρασιών σας ΑΣΠΡΟΛΙΘΙ, ΜΙΚΡΟΣ ΒΟΡΙΑΣ, IANOS, τα οποία παραδίδονται όπου θέλετε χωρίς επιπλέον κόστος μεταφορικών (για 3 φιάλες και άνω).
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία