BACK TO
TOP
Brand name

Το πρώτο μήλο με… ανθρακικό από τη Lubera

Αφρούς βγάζει μόλις δαγκωθεί μια νέα ποικιλία μήλου. Ο λόγος για το πρώτο μήλο με ανθρακικό που δημιούργησαν oι επιστήμονες της ελβετικής εταιρίας «Lubera», το οποίο αφρίζει στο στόμα απελευθερώνοντας χυμούς που δίνουν την αίσθηση που αφήνει μία γουλιά αναψυκτικού.

Το πρώτο μήλο με… ανθρακικό από τη Lubera

1
0
Τα μήλα  αυτά οφείλουν τις αφρώδεις ιδιότητές τους στα χαρακτηριστικά της νέας ποικιλίας που καλλιεργούν οι ειδικοί της εταιρίας με το όνομα «Paradis Sparkling».

«Πιστεύω ότι πρόκειται για την καλύτερη ποικιλία μήλων που είχαμε ποτέ. Είναι σίγουρα διαφορετική από οτιδήποτε άλλο στην αγορά, ενώ η υφή αποτελεί κάτι πρωτόγνωρο για κάθε καταναλωτή», αναφέρει ο Ρόμπερτ Μαϊερχόφερ, διευθυντής παραγωγής της «Lubera».

Τα ανθρακούχα μήλα αποτελούν συνδυασμό δύο ποικιλιών, της Ρέζι από την Ανατολική Γερμανία και της Πιρουέτ από τη Δανία, και η διαδικασία ανάπτυξης της ποικιλίας ολοκληρώθηκε έπειτα από μακροχρόνια γενετική επιλογή των πλουσιότερων στα επιθυμητά στατιστικά μήλων.

Στη συνέχεια οι ειδικοί προχώρησαν στη διασταύρωση των ειδών, με αποτέλεσμα την παραγωγή φρούτων με κύτταρα που απελευθερώνουν υψηλά ποσοστά οξύτητας και ζάχαρης και δημιουργούν την αίσθηση κατανάλωσης ανθρακούχου χυμού

(Πηγή: freshplaza.com

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία