BACK TO
TOP
Brand name

Η εταιρία Escargot de Crete θα εκπροσωπήσει την Κρήτη στην TBEX

Η εταιρία παραγωγής, συσκευασίας και εμπορίας σαλιγκαριών Escargot de Crete (ESC) επιλέχθηκε από το περιοδικό Αθηνόραμα ως μία από τις 20 ελληνικές εταιρείες τροφίμων που θα εκπροσωπήσει την Κρήτη στην εκδήλωση TBEX που διεξάγεται τον Νοέμβριο στην Αθήνα.

Η εταιρία Escargot de Crete θα εκπροσωπήσει την Κρήτη στην TBEX

19
0
Μέσα σε τέσσερα μόλις χρόνια η Escargot de Crete (ESC) ανέπτυξε την πρώτη εταιρεία καθετοποιημένης παραγωγής, συσκευασίας και εμπορίας στην Ελλάδα. Αυτή η μοναδική γεωργική εγκατάσταση έχει την υψηλότερη παραγωγική ικανότητα ανά τ.μ σε ολόκληρη την Ευρώπη. Η υγιεινή και η ευεξία των σαλιγκαριών είναι ουσιώδεις και για αυτό η ESC ακολουθεί τις αρχές όχι μόνο της βιολογικής αλλά και της βιοδυναμικής καλλιέργειας

Ο Δρ. Κιαγιάς είναι ο άνθρωπος πίσω από το αξιοσημείωτο νέο αυτό τρόφιμο, το οποίο έχει δημιουργήσει ενθουσιασμό με τις δυνατότητες του στον κόσμο της διεθνούς γαστρονομίας. Μετά από χρόνια έρευνας με πτυχίο φυσικής και διδακτορικό στην ιατρική, ο Δρ Κιαγιάς δημιούργησε μια γαστρονομική πρωτοτυπία με τα προϊόντα της Escargot de Crete



«Το φιλέτο είναι το αγνότερο και το καθαρότερο που διατίθεται στον κόσμο. Δεν υπάρχει άλλο φιλέτο στον κόσμο αυτής της ποιότητας που να παραδίδεται σε συντηρητικά από Κρητικό Παρθένο Ελαιόλαδο και αυτός είναι ο λόγος που ανοίγουμε νέους ορίζοντες στον κόσμο των γκουρμέ τροφίμων. Δημιουργήσαμε την παγκόσμια και γαστρονομική πρωτιά με την γκουρμέ ποικιλία μας», δηλώνει ο Δρ. Κιαγιάς

Ο έλεγχος της ποιότητας και η διαδικασία της τυποποίησης εξασφαλίζουν ένα σταθερό προϊόν που δημιούργησε τη «νέα ξανθιά» ποιότητα της ESC, που δεν είχε παραχθεί ποτέ από την ποικιλία  Helix Aspersa. Οι επιπτώσεις δεν είναι μόνο στο χρώμα αλλά στο ότι δίνουν στα σαλιγκάρια μια πλούσια και υγιεινή δίαιτα μέσω μιας ειδικά καλλιεργημένης «φλούδας» και παρακολουθούνται καθημερινά εξασφαλίζοντας την εξέχουσα γεύση τους που από κάποιους χαρακτηρίζεται ως εναλλακτική στις τρούφες.



Τέσσερις ποικιλίες είναι διαθέσιμες, όλες σε έξτρα παρθένο ελαιόλαδο και τα πιο αρωματικά βότανα. Σκόρδο και λεμόνι  προσφέρονται για πρώτη φορά σε μια συνταγή έτοιμη για σερβίρισμα

Αποδέκτης πολλών βραβεύσεων, η εταιρεία ESC εξελίσσεται σε «εκλεκτό γκουρμέ φαγητό» για όλους. Πέρυσι κέρδισε το «Βραβείο Καινοτομίας» του Μαρινόπουλου.

Περισσότερες πληροφορίες: http://www.escargotdecrete.com/gr/
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία