BACK TO
TOP
Brand name

Το Λάδι Βιώσας στη «Speciality Food Festival» στο Dubai

Στην Speciality Food Festival, που θα πραγματοποιηθεί στο Dubai, στο εκθεσιακό κέντρο Dubai World Trade Center, το διάστημα 9-11 Νοεμβρίου, θα συμμετάσχει, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, το Λάδι Βιώσας.

Το Λάδι Βιώσας στη «Speciality Food Festival» στο Dubai

0
4
Κατά τη διάρκεια της έκθεσης που επικεντρώνεται σε gourmet προϊόντα με 110 εκθέτες από 30 χώρες και επισκέπτες που ξεπερνούν τους 12.000 από 98 χώρες, οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να δουν την αναβαθμισμένη αισθητική που προτάσσει η ομάδα του Λάδι Βιώσας και να γευτούν από κοντά τα μοναδικά Agrumato ελαιόλαδα (Lemon | Orange) μικροπαραγωγής και το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο βιολογικής παραγωγής από τα κτήματά στην ορεινή Μεσσηνία

Τα προϊόντα του Λάδι Βιώσας καθώς και πληροφορίες για την καθετοποιημένη διαδικασία παραγωγής, τη δημιουργία private-label, την εξυπηρέτηση-αναβάθμιση του τομέα της HO.RE.CA., μπορούν όσοι ενδιαφέρονται να βρουν στο περίπτερο που θα βρίσκεται στο Hall 4- stand E4-11 της έκθεσης

Όπως τέλος επισημαίνεται στην ανακοίνωση, προς ενημέρωση των συνεργατών αλλά και των εν δυνάμει ενδιαφερομένων «από τις 6 Δεκεμβρίου ξεκινάει η ελαιοσυγκομιδή για την ομάδα του Λάδι Βιώσας κάτι που καθιστά την εξυπηρέτηση των παραγγελιών πιο αργή, μιας και θα βρισκόμαστε στα χωράφια, τον κατεξοχήν χώρο παραγωγής του ελαιολάδου... γι' αυτό προτείνεται οι παραγγελίες για το διάστημα των εορτών να εκτελεστούν πριν την ελαιοκομική περίοδο»
Σχόλια (4)
Προσθήκη σχολίου

07-11-2014 15:11Φωτεινή Γρηγοριάδου

Το Λάδι Βιώσας είναι ένα από τα καλύτερα Ελληνικά βιολογικά ελαιόλαδα. Την ομάδα του Λάδι Βιώσας της Ολλανδίας και της Ελλάδας, την ξέρω προσωπικά και είναι δυναμική με πραγματικούς στόχους. Μπράβο τους.

Απάντηση

07-11-2014 14:54Απόστολος Παράσχος

Ένα από τα καλύτερα δώρα που έλαβα απο ενα καλό φιλαράκι που ψάχνεται με τα καλά Ελληνικά προιόντα....και αυτό ήταν "Love at first sight". Το Λάδι Βιώσας Πορτοκάλι είναι ένας ανεκτίμητος θησάυρος στην κουζίνα μου.

Απάντηση

07-11-2014 14:44Αννα Παπαγεωργίου

Το Λάδι Βιώσας απο την Καλαμάτα έχει υπέροχη παρουσίαση και ποιότητα. Το πιο όμορφο προιόν που έχω δεί τα τελευταία χρόνια.

Απάντηση

06-11-2014 19:11Πετρόπουλος Αριστείδης

Μπράβο στο Λάδι Βιώσας... και στα αλώνια και στα σαλόνια, μια σύγχρονη ολιστική τοποθέτηση στον τομέα παραγωγής εξαιρετικά παρθένου ελαιολάδου. Καλή επιτυχία στο Ντουμπάι.

Απάντηση
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία