BACK TO
TOP
Brand name

«Κάνε δώρο ένα πρωινό Δημητριακών»

Στο παγκόσμιο πρόγραμμα «Πρωινά Γεύματα για Καλύτερες Ημέρες» εντάσσεται η δράση «Κάνε δώρο ένα πρωινό Δημητριακών» της Kellogg’s, που έχει στόχο την προσφορά του πιο σημαντικού γεύματος, του πρωινού, σε παιδιά και οικογένειες κοινωνικά ευπαθών ομάδων.

«Κάνε δώρο ένα πρωινό Δημητριακών»

0
0

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της εταιρείας, «στην Kellogg’s αγαπάμε πολύ το πρωινό, γιατί γνωρίζουμε ότι είναι το πιο σημαντικό γεύμα της ημέρας. Είναι όμως λυπηρό που αρκετά παιδιά και οικογένειες ξεκινούν την ημέρα τους, χωρίς να έχουν προγευματίσει. Στην Ευρώπη 1 στα 7 παιδιά πηγαίνουν στο σχολείο χωρίς πρωινό, ενώ σύμφωνα με τη μελέτη Energy Project η οποία πραγματοποιήθηκε σε παιδιά ηλικίας 10 έως 12 ετών, 34% των κοριτσιών και 33% των αγοριών στην Ελλάδα παραλείπουν το πρωινό γεύμα.  

Η Kellogg’s, αναγνωρίζοντας τις ανάγκες της χώρας μας και τη σημασία του πρωινού γεύματος στην καθημερινή διατροφή των παιδιών, μας προσκαλεί αυτά τα Χριστούγεννα να «Κάνουμε δώρο ένα πρωινό Δημητριακών» και να χαρίσουμε μαζί με αυτό ενέργεια και υγεία, σε παιδιά και οικογένειες κοινωνικά ευπαθών ομάδων.

Με την αγορά κάθε ειδικά σηματοδοτημένης συσκευασίας Kellogg’s Corn Flakes 375 g, Coco Pops 375 g., Coco Pops Chocos 375 g., και Coco Pops Croco Copters 350g., έως και τις 31/12/2014, εσείς απολαμβάνετε ένα γευστικό και θρεπτικό πρωινό και η Kellogg’s προσφέρει ένα πρωινό γεύμα δημητριακών σε παιδιά και οικογένειες που το έχουν ανάγκη.

«Θέλουμε να διασφαλίσουμε ότι όλο και περισσότεροι άνθρωποι στην Ελλάδα και την Κύπρο θα ξεκινούν την ημέρα τους έχοντας πάρει πρωινό γεύμα»., σημειώνει η Ελένη Σιμοπούλου, Marketing Manager, Mediterranean & CEE Region της Kellogg’s.

 «Για αυτό το λόγο άλλωστε υλοποιούμε σε παγκόσμιο επίπεδο το πρόγραμμα «Πρωινά Γεύματα για Καλύτερες Ημέρες» το οποίο στοχεύει στην προσφορά πρωινού στις

οικογένειες που έχουν ανάγκη.  Από την έναρξη του προγράμματος το 2103, η Kellogg’s έχει προσφέρει 230εκ. πρωινά γεύματα σε όλο τον κόσμο, 22 εκ. στην Ευρώπη και 280.000 στην Ελλάδα», καταλήγει η κα Σιμοπούλου.   

Αυτά τα Χριστούγεννα λοιπόν θυμηθείτε. Αγοράστε ένα κουτί Kellogg’s Corn Flakes 375 g,  Coco Pops 375 g., Coco Pops Chocos 375 g., ή Coco Pops Croco Copters 350g., και χαρίστε ένα πρωινό σε όσους το στερούνται.  Γιατί το πρωινό είναι πιο απολαυστικό, όταν ξέρουμε ότι μαζί με μας, μπορούν να το έχουν όλες οι οικογένειες».  

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία