BACK TO
TOP
Brand name

Ντεμπούτο για τη μαϊντανοσαλάτα του E-LA-WON

Διευρύνει και άλλο τη γκάμα των γκουρμέ προϊόντων της η εταιρεία OLIVELAWON προσθέτοντας στις σειρές με το ήδη πολυβραβευμένο ελαιόλαδό της, E-LA-WON, και τα μονοποικιλιακά μέλια, me-Li E-LA-WON, μια νέα κατηγορία αλειμμάτων. Ο λόγος για τη μαϊντανοσαλάτα SE-RI-NO με ελαιόλαδο E-LA-WON –με όνομα εμπνευσμένο και πάλι από τη Γραμμική Β’– που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο κοινό τη Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου σε μια ξεχωριστή εκδήλωση γευσιγνωσίας στο νέο κατάστημα Yoleni’s στην Αθήνα.

Ντεμπούτο για τη μαϊντανοσαλάτα του E-LA-WON

2
0
Το νέο προϊόν της E-LA-WON με αγουρόλαδο Green Fresh, SE-RI-NO, φιλοδοξεί να γίνει ένα ξεχωριστό συνοδευτικό για ούζο, τσίπουρο, κρασί και όπως ανέφερε αποκλειστικά στο Agronews, ο Διευθύνοντας Σύμβουλος της OLIVELAWON, Ιωάννης Καμπούρης, θα λανσαριστεί επίσημα από το καλοκαίρι σε συσκευασία των 150 γρ. και σε 3 γεύσεις. «Ήδη έχουμε έτοιμο το άλειμμα μαϊντανοσαλάτας, ακολουθεί άλειμμα με βασιλικό και γραβιέρα Γρεβενών και ακόμα μια γεύση έκπληξη που θα έχει ως βάση το μονοποικιλιακό μέλι me-Li E-LA-WON».  



Αξίζει, τέλος, να σημειωθεί ότι στα πλαίσια της βραδιάς γευσιγνωσίας έγιναν και δύο ιδιαίτερες βραβεύσεις
  • Του μουσικοσυνθέτη, Γιώργου Χατζηνάσιου, για την πορεία του στον καλλιτεχνικό χώρο και για τις μελωδίες με τις οποίες όλοι μας έχουμε μεγαλώσει.
  • Και των Δρ. Προκόπη Μαγιάτη και Δρ. Ελένη Μέλλιου από το Πανεπιστήμιο Αθηνών για το συνολικό ερευνητικό τους έργο γύρω από τις ευεργετικές επιδράσεις των βρώσιμων ελιών και του ελαιολάδου στην υγεία των καταναλωτών.


Στιγμιότυπο από τη βράβευση των Δρ. Προκόπη Μαγιάτη και Δρ. Ελένη Μέλλιου από τον κ. Ιωάννη Καμπούρη.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία