Η ποικιλία για την οποία όλοι σήμερα συζητούν εντός και εκτός Ελλάδας αποκαλύπτεται μέσα από μια τυφλή γευστική δοκιμή 30 Ασύρτικων από όλη την Ελλάδα που έχει επιλέξει ο Γιάννης Καρακάσης MW
Τα flights
Εισηγητής ο Γιάννης Καρακάσης MW μαζί με τρεις ανθρώπους του κρασιού που γνωρίζουν το Ασύρτικο σε βάθο
Νίκος Καρατζάς, Σύμβουλος Οινολόγος/Οινοποιό
Κώστας Μπακασιέτας, Γεωπόνος-Οινολόγος MSc (Φυτώρια αμπέλου VNB Bakasieta
Γιάννης Βαλαμπούς, Οινοποιός (Vassaltis Vineyards
Συντονίζει ο Στέφανος Κόγιας δημοσιογράφος-σύμβουλος οίνου και δημιουργός της εταιρείας Wine Styl
Στοιχεία Masterclass
Που: Electra Metropolis Athens, Μητροπόλεως 15, Αθήνα, ΤΚ 105 57, Τηλέφωνο: 214100620
Πότε: Τετάρτη 8 Μαρτίου, στις 6 το απόγευμα
Διάρκεια Masterclass: 3:30 ώρε
Αυστηρά περιορισμένος αριθμός 70 θέσεω
Τιμή συμμετοχής 45 ευρ
Κρατήσεις θέσεων: Τηλεφωνικά 6936103114 | e-mail: skogiass@gmail.com
Ώρα προσέλευσης: 17:30
Τα flights
- Διαφορετικά terroir ανά την Ελλάδα
- Σαντορίνη 2016
- Σαντορίνη: Τα στυλ
- The premiumization game
- Τα single vineyards
- Η εξέλιξη στο χρόνο
Εισηγητής ο Γιάννης Καρακάσης MW μαζί με τρεις ανθρώπους του κρασιού που γνωρίζουν το Ασύρτικο σε βάθο
Νίκος Καρατζάς, Σύμβουλος Οινολόγος/Οινοποιό
Κώστας Μπακασιέτας, Γεωπόνος-Οινολόγος MSc (Φυτώρια αμπέλου VNB Bakasieta
Γιάννης Βαλαμπούς, Οινοποιός (Vassaltis Vineyards
Συντονίζει ο Στέφανος Κόγιας δημοσιογράφος-σύμβουλος οίνου και δημιουργός της εταιρείας Wine Styl
Στοιχεία Masterclass
Που: Electra Metropolis Athens, Μητροπόλεως 15, Αθήνα, ΤΚ 105 57, Τηλέφωνο: 214100620
Πότε: Τετάρτη 8 Μαρτίου, στις 6 το απόγευμα
Διάρκεια Masterclass: 3:30 ώρε
Αυστηρά περιορισμένος αριθμός 70 θέσεω
Τιμή συμμετοχής 45 ευρ
Κρατήσεις θέσεων: Τηλεφωνικά 6936103114 | e-mail: skogiass@gmail.com
Ώρα προσέλευσης: 17:30