Το κίτρινο μήλο «Yello»
Ενώ η τάση στα φρούτα τα τελευταία χρόνια δείχνει ότι τα κόκκινα και γλυκά φρούτα πουλάνε περισσότερο, η νέα ποικιλία «Yello» αποδεικνύει ότι υπάρχει χώρος στην αγορά και για ένα εξωτικό προϊόν. Αυτή η Ιαπωνική δημιουργία καλλιεργείται στο Νότιο Τιρόλο και είναι ένα τραγανό φρούτο με κίτρινη φλούδα και ζουμερή σάρκα. Παρουσιάστηκε στην έκθεση από τον Michael Grasser της ένωσης παραγωγών φρούτων και λαχανικών Val Venosta και τον Kurt Ratschiller της ένωσης παραγωγών φρούτων του Νότιου Τιρόλο.  
Το πράσινο και μωβ λάχανο από το Βέλγι
Το πράσινο και μωβ λάχανο της βελγικής εταιρείας Belorta βρίσκεται ήδη στα σούπερ μάρκετ ανάμεσα σε προϊόντα όπως το σπανάκι και το λάχανο. Πρόκειται για μία διασταύρωση ανάμεσα στα λαχανάκια Βρυξελλών και το βρετανικό λάχανο. Οι καταναλωτές μπορούν να το απολαύσουν ωμό ή τηγανισμένο. Λόγω της περιεκτικότητάς του σε βιταμίνες και φυτικές ίνες το συγκεκριμένο προϊόν θεωρείται ήδη superfood.
Τα αχλάδια της Χιονάτης από Κίν
Ξεχωριστό είναι το άρωμα των αχλαδιών της Χιονάτης που λόγω της μακράς διάρκειας ζωής τους στο ράφι προορίζονται κυρίως για εξαγωγές.. Τα συγκεκριμένα αχλάδια, που μοιάζουν περισσότερο με μήλα, είναι ιδιαιτέρως τραγανά και ζουμερά, χαρακτηριστικά που οφείλουν στη μυστική συνταγή του παραγωγού τους, ο οποίος χρησιμοποιεί ένα θρεπτικό διάλυμα από αυγό και μελάσα στον ψεκασμό και την άρδευση των δέντρων.
Ενώ η τάση στα φρούτα τα τελευταία χρόνια δείχνει ότι τα κόκκινα και γλυκά φρούτα πουλάνε περισσότερο, η νέα ποικιλία «Yello» αποδεικνύει ότι υπάρχει χώρος στην αγορά και για ένα εξωτικό προϊόν. Αυτή η Ιαπωνική δημιουργία καλλιεργείται στο Νότιο Τιρόλο και είναι ένα τραγανό φρούτο με κίτρινη φλούδα και ζουμερή σάρκα. Παρουσιάστηκε στην έκθεση από τον Michael Grasser της ένωσης παραγωγών φρούτων και λαχανικών Val Venosta και τον Kurt Ratschiller της ένωσης παραγωγών φρούτων του Νότιου Τιρόλο.  
Το πράσινο και μωβ λάχανο από το Βέλγι
Το πράσινο και μωβ λάχανο της βελγικής εταιρείας Belorta βρίσκεται ήδη στα σούπερ μάρκετ ανάμεσα σε προϊόντα όπως το σπανάκι και το λάχανο. Πρόκειται για μία διασταύρωση ανάμεσα στα λαχανάκια Βρυξελλών και το βρετανικό λάχανο. Οι καταναλωτές μπορούν να το απολαύσουν ωμό ή τηγανισμένο. Λόγω της περιεκτικότητάς του σε βιταμίνες και φυτικές ίνες το συγκεκριμένο προϊόν θεωρείται ήδη superfood.
Τα αχλάδια της Χιονάτης από Κίν
Ξεχωριστό είναι το άρωμα των αχλαδιών της Χιονάτης που λόγω της μακράς διάρκειας ζωής τους στο ράφι προορίζονται κυρίως για εξαγωγές.. Τα συγκεκριμένα αχλάδια, που μοιάζουν περισσότερο με μήλα, είναι ιδιαιτέρως τραγανά και ζουμερά, χαρακτηριστικά που οφείλουν στη μυστική συνταγή του παραγωγού τους, ο οποίος χρησιμοποιεί ένα θρεπτικό διάλυμα από αυγό και μελάσα στον ψεκασμό και την άρδευση των δέντρων.