Συνοπτικά θα αναφερθούν τα εξής:
«Καινοτομούμε αναπτύσσοντας κλασσικά αγροτικά προϊόντα. Δημιουργούμε προϊόντα κερδίζοντας υψηλή προσήλωση από τον απαιτητικό καταναλωτή και σ’ αυτό μας βοηθάει και η τοπική ποικιλία του σπόρου που χρησιμοποιεί ο αγρότης. Η νοστιμιά του Ελληνικού αυθεντικού οσπρίου που καταναλώνει ο καταναλωτής των ΑΡΟΣΙΣ οφείλεται στην περιοχή καλλιέργειας του, στο κατάλληλο χωράφι, στον παραδοσιακό σπόρο, στο μεράκι του αγρότη, στο δίκαιο εμπόριο, στην εμπειρία, τις καινοτομίες και το πάθος της ΑΡΟΣΙΣ»
«Καινοτομούμε αναπτύσσοντας κλασσικά αγροτικά προϊόντα. Δημιουργούμε προϊόντα κερδίζοντας υψηλή προσήλωση από τον απαιτητικό καταναλωτή και σ’ αυτό μας βοηθάει και η τοπική ποικιλία του σπόρου που χρησιμοποιεί ο αγρότης. Η νοστιμιά του Ελληνικού αυθεντικού οσπρίου που καταναλώνει ο καταναλωτής των ΑΡΟΣΙΣ οφείλεται στην περιοχή καλλιέργειας του, στο κατάλληλο χωράφι, στον παραδοσιακό σπόρο, στο μεράκι του αγρότη, στο δίκαιο εμπόριο, στην εμπειρία, τις καινοτομίες και το πάθος της ΑΡΟΣΙΣ»
Το συνέδριο πραγματοποιείται στο Συνεδριακό Κέντρο του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών (Ιερά Οδός 75, Αθήνα), την Παρασκευή 10 Μαρτίου 2017 και συνδιοργανώνεται από το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο και το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης.
Δείτε εδώ τα σχετικά στοιχεία για την 4η Επιστημονική Συνάντηση για τις Τοπικές και Γηγενείς Ποικιλίες.