BACK TO
TOP
Business

Βραβείο Corporate Superbrand 2016 στην ΑΤΤΙΚΗ-ΠΙΤΤΑΣ

Το βραβείο «Corporate Superbrand 2016» απέσπασε η Μελισσοκομική Εταιρεία ΑΤΤΙΚΗ-ΠΙΤΤΑΣ, σε επίσημη τελετή που διοργάνωσε ο οργανισμός SUPΕRBRANDS στις 20 Μαρτίου 2017, στο Μέγαρο Μουσικής.

Βραβείο Corporate Superbrand 2016 στην ΑΤΤΙΚΗ-ΠΙΤΤΑΣ

2
0

Ο οργανισμός SUPΕRBRANDS με έδρα το Λονδίνο αποτελεί μια ανεξάρτητη αρχή αξιολόγησης και προβολής του branding και κορυφαίων brands.

Σύμφωνα με τους όρους που έχουν τεθεί από τους διοργανωτές μια εταιρία που αναδεικνύεται ως Corporate Superbrand προσφέρει στους καταναλωτές σημαντικά συναισθηματικά ή/και φυσικά πλεονεκτήματα έναντι των ανταγωνιστών της. Πλεονεκτήματα, τα οποία οι καταναλωτές – συνειδητά ή ασυνείδητα - θέλουν, αναγνωρίζουν και για τα οποία είναι πρόθυμοι να πληρώσουν μια ακριβότερη τιμή.

Για την τρίτη αυτή κατά σειρά βράβευση, ως Corporate Superbrand, από τις συνολικά 5 διοργανώσεις, ο Γεώργιος Πίττας, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, δήλωσε ότι «είμαστε υπερήφανοι που οι προσπάθειες ετών επιβραβεύονται με την εκτίμηση των καταναλωτών μας και η διάκριση αυτή, επιβεβαιώνει ακόμα μια φορά την αξιοπιστία της μάρκας αλλά και τις προσπάθειες που τόσα χρόνια καταβάλλουμε για να ανταποκριθούμε στις ανάγκες του καταναλωτικού κοινού. Είμαστε εδώ και συνεχίζουμε με τις ίδιες αξίες την πορεία μας προς το μέλλον».

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία